Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Inn Athens: 5 Λόγοι που θα σε κάνουν να...ξαναμείνεις!

29 Δεκεμβρίου 2019 10:35
Inn Athens: 5 Λόγοι που θα σε κάνουν να...ξαναμείνεις!

in[n]Athens

5 λόγοι που θα σε κάνουν να… ξαναμείνεις!


Στην καρδιά της Αθήνας, φωλιασμένο πίσω από τη στοά Ράλλη, συναντάμε το “in[n]Athens”, μια ξεχωριστή πρόταση αστικής φιλοξενίας, που παντρεύει τις σύγχρονες ανέσεις με το μοντέρνο design, δημιουργώντας μια «όαση» μες στην πόλη!

Location
Η προνομιακή του τοποθεσία, ένα βήμα από την κεντρική πλατεία Συντάγματος, τον Εθνικό Κήπο, τη γραφική συνοικία της Πλάκας, αλλά και τον παλμό της νυχτερινής ζωής, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γαλήνη και την αίσθηση μιας παλιάς Αθηναϊκής γειτονιάς.



Τo patio
Σε αυτή την κρυμμένη αστική όαση, οι ένοικοι απολαμβάνουν στιγμές απόλυτης ηρεμίας, σε έναν άρτιο αισθητικά περιβάλλοντα χώρο, το μοναδικό patio (Atrium). Οι καθιστικές γωνιές του, αποτελούν το ιδανικό spot για να απολαύσετε το πρωινό σας, ή απλώς να χαλαρώσετε κάτω από τον καταγάλανο αττικό ουρανό!

O σχεδιασμός
Πρόκειται για ένα νεοκλασικό κτήριο που διατηρεί την αίγλη του παρελθόντος, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι του σήμερα. Το project της ανακαίνισης ανέλαβε τo STOA Studio Of Architecture, δημιουργώντας ένα κομψό και μινιμαλιστικό σκηνικό, με industrial τόνους στους και handmade λεπτομέρειες. Τα έργα τέχνης που το κοσμούν, είναι δημιουργίες του Διονύση Σοτοβίκη.

Το πρωινό
Τα αρώματα και οι γεύσεις των εκλεκτών, φρέσκων πρώτων υλών συνθέτουν ένα a la carte μενού, το οποίο προσαρμόζεται αναλόγως της εποχής. Oι ένοικοι το απολαμβάνουν στην casual αίθουσα, στο υπέροχο αίθριο ή στην άνεση του δωματίου τους!



Το service

Το προσωποποιημένο service και η ανεπιτήδευτη φιλοξενία έχουν ως στόχο να αναδείξουν τη διαμονή ως κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας και να μυήσουν τον επισκέπτη στην κουλτούρα της πόλης!

NEW

Εδώ και λίγους μήνες στο γειτονικό αρχοντικό, ακριβώς πάνω από τη στοά Ράλλη, φιλοξενούνται τα 16 νέα δωμάτια και junior σουίτες του, που ξεχωρίζουν το cοzy στυλ και τη μοναδική καλαισθησία τους! Από τα λειτουργικά του δωμάτια δεν λείπουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις! Highlight o σκεπαστός κρεμαστός κήπος στην καρδιά της κατοικίας, που λούζει τους διαδρόμους με φυσικό φως καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Aπό €110. Δυνατότητα για online booking μέσα από το site τους.

info
ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΣΟΥΡΉ 3 & ΦΙΛΕΛΛΉΝΩΝ, ΣΎΝΤΑΓΜΑ, Τ. 210 3258555, WWW.INNATHENS.COM fb INNATHENS | 3 GEORGIOU SOURI & FILELLINON STR, SYNTAGMA

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share