Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η κρυμμένη όαση στο κέντρο της Αθήνας που εδώ και 3 χρόνια κατέχει μια περίοπτη θέση στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης!

Το InnAthens ένα βήμα από το Σύνταγμα και τον Κήπο του Ζαππείου!

13 Ιουλίου 2018 13:37
Η κρυμμένη όαση στο κέντρο της Αθήνας που εδώ και 3 χρόνια κατέχει μια περίοπτη θέση στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης!

Κείμενο: Τίτη Βελοπούλου

Κάναμε check in στο in[n]Athens και αποκαλύπτουμε γιατί εδώ και 3 χρόνια κατέχει μια περίοπτη θέση στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης!

LOCATION

Στην καρδιά της Αθήνας, ένα βήμα από το Σύνταγμα και τον Κήπο του Ζαππείου!

UNIQUE

Φωλιασμένο πίσω από τη στοά Ράλλη, μοιάζει με Αθηναϊκή γειτονιά! Σε αυτή την κρυμμένη όαση οι θόρυβοι της πόλης δίνουν τη θέση τους στη γαλήνη ενός απρόσμενου patio (Atrium), με καθιστικές γωνιές, αρώματα από λεμονιές και μανόλιες και με… «oροφή» τον γαλάζιο αττικό ουρανό.

ABOUT HISTORY

Πρόκειται για ένα ιστορικό διατηρητέο κτήριο του 1930 που ανήκει στην οικογένεια Ράλλη! Αρχικά χτίστηκε για να στεγάσει Μικρασιάτες πρόσφυγες…

DESIGN

Χαρακτηρίζεται από έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό και σύγχρονη αισθητική! Αποχρώσεις του γκρι, ελληνικά μάρμαρα, ξύλο και τσιμεντοκονία συνθέτουν ένα ντιζαϊνάτο σκηνικό που σέβεται το παρελθόν του οικήματος. Όσο για τα έργα Τέχνης που το κοσμούν, είναι όλα αυθεντικά, δημιουργίες του Διονύση Σοτοβίκη.

ACCOMODATION

Tα 20 άνετα και λειτουργικά δωμάτια του (classic/deluxe/ground floor family room) μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-4 άτομα. Ξεχωρίζουν οι δύο Inn Athens σουίτες του (35τμ.) με όλα τα comforts!

FACILITIES

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις! Cocomat στρώματα, plasma tvs, μπουρνούζια, παντόφλες, επώνυμα bath amenities, rain showers. Οι σουίτες έχουν επιπλέον espressiera.

ΒREAKFAST

Ένας συνδυασμός πλούσιου μπουφέ και a la carte επιλογών, με healthy προσανατολισμό, που ανανεώνεται καθημερινά με νέες γεύσεις! Οι ένοικοι το απολαμβάνουν στην casual αίθουσα στο ισόγειο ή στο υπέροχο αίθριο τις ηλιόλουστες μέρες! (7:30-10:30).

ROOM SERVICE

Μέχρι τις 23:00.

THE SECRET GARDEN

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε στο αίθριο ένα light menu με οpen sandwiches, ελαφριές σαλάτες και λαχταριστές ποικιλίες τυριών/αλλαντικών. Συνοδεύστε με ένα ποτήρι κρασί από μια επιλεγμένη οινική λίστα! (12:00-23:00).

TOP SECRET

Η λεμονιά που ανθίζει στην καρδιά της αυλής έχει φυτευτεί από την ίδια την Αντωνία Ράλλη, όταν η οικογένειά της διέμενε σε αυτό το κτήριο!

ΑSSETS

Προσωποποιημένο service και ανεπιτήδευτη φιλοξενία!

COMING SOON

Σύντομα θα προστεθούν στο δυναμικό του In[n] Athens επιπλέον 16 δωμάτια!

PRICES

Aπό €110. Δυνατότητα για online booking μέσα από το site τους.

Γεωργίου Σουρή & Φιλελλήνων, Σύνταγμα, Τηλ. 210 3258555

Site: www.innathens.com

Facebook: InnAthens

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share