Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μοναδική προσφορά για Μπολόνια: Διαμονή για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με 169 ευρώ το άτομο!

15 Σεπτεμβρίου 2017 13:40
Μοναδική προσφορά για Μπολόνια: Διαμονή για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με 169 ευρώ το άτομο!

Πόλεις γεμάτες θησαυρούς, παλιούς και σύγχρονους, που όταν ανακαλύπτεις μετά από χρόνια αμέλειας, θες να κοπανήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο που δεν τους είχες προσέξει νωρίτερα.

Για την Ιταλία, αυτή η πόλη είναι η Μπολόνια.

Φύγαμε λοιπόν για μια mini ξενάγηση πριν σας παρουσιάσουμε την προσφορά που η συντακτική ομάδα του travelstyle.gr βρήκε αποκλειστικά για εσάς…

Η πρωτεύουσα της Emilia-Romagna στη βόρεια πλευρά της Ιταλίας είναι μια πόλη με δύο πρόσωπα και τρία διαφορετικά ονόματα, τα οποία τη χαρακτηρίζουν από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: "Στο Survivor αντιμετώπισαν τους Τούρκους, εδώ μάλλον τους γύφτους από τον Πύργο"! Επικές ατάκες στο διαδίκτυο

Από τη μία υπάρχει το μοντέρνο πρόσωπο της Μπολόνια, με τις μεγάλες εταιρείες, τα πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια, τα βιομηχανικά κτίρια και τους γρήγορους ρυθμούς.

Από την άλλη, υπάρχει η ιστορική Μπολόνια, με τα εξαιρετικά συντηρημένα κτίρια-έργα τέχνης, το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου, τη βαθιά ριζωμένη αριστερή πολιτική ταυτότητα και τη βαθιά αγάπη για τη κουλτούρα, τις φιλοσοφικές συζητήσεις, τις μικρές osterias (μικρά εστιατόρια με κρασί και απλό παραδοσιακό φαγητό), τα φανταστικά φοιτητικά μπαρ-μπιστρό, τα μετά-μοντέρνα εστιατόρια και την εναλλακτική μόδα.

Οι Ιταλοί έχουν δώσει τρία παρατσούκλια στη Μπολόνια: Η Λόγια (La Dotta), η Χοντρή (La Grassa) και η Κόκκινη (La Rossa).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κοντομηνάς: Στην παρουσίαση του ALPHA "ξεφτίλισε" τα στελέχη και τους σταρ τους καναλιού! Αποκάλυψη

Όσα διακοσμητικά επίθετα κι αν σκεφτείς για την Μπολόνια, αφού περάσεις μερικές ημέρες τριγυρίζοντας στους δρόμους και τα καντούνια της -και θα σκεφτείς πολλά, πραγματικά δεν πρόκειται να βρεις πιο εύστοχα από αυτά τα τρία….

Η ομάδα του travelstyle.gr λοιπόν βρήκε για εσάς μια super προσφορά για τη Μπολόνια από 03-06 Δεκεμβρίου από Αθήνα, 169€ τελική τιμή ανά άτομο!!!

Το πακέτο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μπολόνια-Αθήνα,τη χειραποσκευή για κάθε άτομο,τη διαμονή για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4*!

Πηγή: travelstyle.gr

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share