Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το ειδυλλιακό ξενοδοχείο της Σκιάθου που αποθεώνει η Telegraph (Photo)

15 Ιουνίου 2017 17:00
Αυτό είναι το ειδυλλιακό ξενοδοχείο της Σκιάθου που αποθεώνει η Telegraph (Photo)

Ένα ήσυχο, ρομαντικό και ειδυλλιακό μέρος μόνο για ενήλικες, σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά με ελιές με θέα την πόλη και τη θάλασσα της Σκιάθου.

Αυτή είναι η περιγραφή της Telegraph για το ξενοδοχείου Aegean Suites που βρίσκεται στο νησί των Σποράδων.

«Τα καταλύματα περιλαμβάνουν μόλις 20 κομψές σουίτες με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο. Μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα ή να πιείτε το κοκτέιλ σαμπάνιας στο υπαίθριο τζακούζι με μαγευτική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου», σημειώνει στη συνέχεια.

Όπως αναφέρει έχει δύο εστιατόρια εκ των οποίων το ένα σερβίρει παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις δίπλα στην πισίνα, ενώ το άλλο γκουρμέ μεσογειακές γεύσεις στη βεράντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Αποχωρεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος αν χάσουν ασυλία οι Διάσημοι και πάρει ατομική η Βαλαβάνη; Όλη η αλήθεια!

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις ανέσεις του ξενοδοχείου, να κάνουν μασάζ και θεραπείες, να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο, με το προσωπικό να είναι διαθέσιμο να τους εξυπηρετήσει με χαμόγελο. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το σπα και το γυμναστήριο του Skiathos Princess Hotel.

Η Telegraph αναφέρει πως το ξενοδοχείο μπορεί να συστήσει σε όποιον το επιθυμεί βοτανολόγο που θα τους κάνει βόλτα για να μάθουν την τοπική χλωρίδα.

Η πόλη της Σκιάθου απέχει μόλις 10 λεπτά, με το ξενοδοχείο να είναι στην Μεγάλη Άμμο.

Πηγή: travelstyle.gr

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share