Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απέτυχε η βαφή; Υπάρχουν 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να σώσεις την κατάσταση!

25 Αυγούστου 2017 16:35
Απέτυχε η βαφή; Υπάρχουν 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να σώσεις την κατάσταση!

Η αλήθεια είναι ότι οι εκπτώσεις και τα cosmopolitan των διακοπών σου άδειασαν τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αποφάσισες λοιπόν να κάνεις λίγο οικονομία και να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nude colour: Το χρώμα του φθινοπώρου σε ένα φόρεμα που θα λατρέψετε!

Πολύ γρήγορα όμως το μετάνιωσες, αφού μόλις τα ξέβγαλες και κοιτάχθηκες στον καθρέφτη συνειδητοποίησες ότι είχαν βγει τουλάχιστον2-3 τόνους πιο σκούρα. Και τώρα; Ψυχραιμία. Υπάρχει σωτηρία.

Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό: Εάν λουστείς άμεσα, το εν λόγω σαμπουάν θα απομακρύνει αρκετό από το χρώμα. Μην ξεχάσεις όμως να χρησιμοποιήσεις και μία μάσκα μαλλιών αμέσως μετά για να ενυδατώσεις τα δύσμοιρα τα μαλλιά σου που τόσο ταλαιπώρησες.

Κάλεσε το νούμερο στο κουτί της βαφής: Κι όμως ο αριθμός αυτός τηλεφώνου έχει λόγο ύπαρξης. Εάν το χρώμα δεν σου πετύχει ή εάν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τη βαφή σου, ο εκπρόσωπος της εταιρίας στην άλλη άκρη της γραμμής θα σου προσφέρει επαγγελματική συμβουλή για το τι να κάνεις στη συνέχεια.

Αποδέξου την κατάσταση: Κακά τα ψέματα, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να “ανοίξεις” τα μαλλιά σου είναι να αφαιρέσεις το χρώμα. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις αυτό συμβεί, πολλές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιείς toners για να διορθώσεις την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επανασύνδεση με τον πρώην; 3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πριν το πάρεις απόφαση!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα προϊόντα ξανοίγματος που είναι διαθέσιμα στην αγορά, όπως το Casting Sunkiss της L’Oréal Paris. Αν όμως ούτε αυτό σε βοηθήσει να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πολύ φοβόμαστε ότι τελικά θα αναγκαστείς να επισκεφθείς το κομμωτήριο.

πηγή: marieclaire.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share