Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Αυτός είναι ο ιδανικός εραστής!

Έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά

20 Ιουλίου 2018 18:10
Αυτός είναι ο ιδανικός εραστής!

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται κι ο ιδανικός κι άξιος εραστής από δύο πράγματα. Σημαντικά, καθοριστικά για να περνάς ουσιαστικά καλά στο κρεβάτι. Δώσε λοιπόν τη σημασία που χρειάζεται σ’ αυτά, μην κάνεις ότι δεν βλέπεις αν δεν τα νιώσεις και μην ελπίζεις ότι θα έρθουν σιγά σιγά με τον καιρό. Αυτά τα ‘χεις ή δεν τα ‘χεις.

Παράγοντες γυναικείας ευτυχίας λοιπόν σε ερωτικό επίπεδο που οφείλονται σ’ εκείνον. Κι αν το μυαλό σου πάει σε μετρήσιμα μονοπάτια, βγες αμέσως. Δεν είναι το μεγάλο μέγεθος αυτό που θα σε ικανοποιήσει ουσιαστικά. Προφανώς το να είσαι με έναν παρτενέρ που κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσεις σε οργασμό είναι αληθινά σημαντικό. Αλλά κι αυτό είναι κομμάτι ενός άντρα που έχει τις εξής δύο ποιότητες: είναι ενθουσιώδης και περιποιητικός, να σε φροντίζει.

Αυτοί είναι, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Match, αμερικανικό application γνωριμιών σε δείγμα 5.500 single ατόμων. Ανεξαρτήτως προτιμήσεων το 83% συμφώνησε στο ότι ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον είναι τα δύο πιο πολύτιμα, πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά που αν τα διακρίνεις σ’ εκείνον και υπάρχει συναίσθημα από πλευράς σου, τον κρατάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον λαμπερό γάμο στην... απρόσμενη κηδεία! Η ευτυχία της οικογένειας που μετατράπηκε σε δράμα μέσα σε λίγους μήνες!

Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει εντύπωση στη συγκεκριμένη έρευνα είναι όσα βαθμολογήθηκαν ως τα πιο επουσιώδη προσόντα. Αν λοιπόν δεν είναι πολύ επικοινωνιακός ή δεν φιλάει πολύ ωραία, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Καλό παιδί να ‘ναι.

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο της εν λόγω έρευνας και μεγάλη αλήθεια, είναι πως το καλύτερο σeξ δεν γίνεται ούτε την πρώτη ούτε τη δεύτερη φορά. Πρέπει να περάσουν μερικές φορές, να επιτευχθεί η οικειότητα και μετά να γίνει το απόλυτο.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share