Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όνειρα με... πρώην! Βρήκαμε τι σημαίνουν για να ξέρεις να πάρεις τα «μέτρα» σου!

Έχει συμβεί σε όλους μας!

20 Μαΐου 2018 12:26
Όνειρα με... πρώην! Βρήκαμε τι σημαίνουν για να ξέρεις να πάρεις τα «μέτρα» σου!

Πιστεύω πως σε όλους μας έχει συμβεί έστω και μία φορά να δούμε κάποιο όνειρο με πρώην. Είναι πραγματικά ένα όνειρο - σπαζοκεφαλιά, αφού σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς για ποιο λόγο εμφανίστηκε στον ύπνο σου και τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μήπως σου λείπει; Μήπως ακόμα δεν τον/την έχεις ξεπεράσει; Μήπως μετάνιωσες;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Ψυχρό κλίμα στις ομάδες! Οι εντάσεις και ο δύσκολος αγώνας (video)

Ό,τι κι αν συμβαίνει από τα παραπάνω ή ακόμη καλύτερα, τίποτα από αυτά, είναι λογικό να αναστατώνεσαι και να θες να μάθεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό που είδες.
Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο βέβαια, όταν ονειρεύεσαι έναν/μία πρώην, αλλά στην παρούσα φάση είσαι σε σχέση. Εκεί σε ζώνουν τα φίδια. Σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο ειλικρινή και αληθινά είναι τα συναισθήματά σου για τον/τη νυν σύντροφό σου. Αυτό είναι καθαρά δικό σου ζήτημα ωστόσο. Εμείς θα σου δώσουμε την ερμηνεία για το όνειρο που είδες με τον/την πρώην κι από εκεί και πέρα εσύ θα κρίνεις.

Αυτά είναι 7 όνειρα που θα δεις με τον/την πρώην και τι σημαίνουν:

1 Σεξουαλικό όνειρο με πρώην που έχεις να δεις πολύ καιρό
Η πρώτη λογική σκέψη που θα κάνεις είναι ότι δεν έχεις ακόμη ξεπεράσει τον/την πρώην σου. Αυτό δεν ισχύει όμως. Όταν έχουμε σεξουαλικά όνειρα με οποιονδήποτε άνθρωπο, σημαίνει ότι αναζητάμε την οικειότητα και την πιο έντονη επαφή με τα άτομα που βρίσκονται στη ζωή μας. Αν λοιπόν δεις ότι κάνεις σεξ με πρώην, δε σημαίνει ότι σου λείπει αλλά ότι θες γενικά το σεξ στη ζωή σου. Αν βέβαια, βλέπεις συνέχεια ότι κάνεις σεξ με τον ίδιο πρώην, εδώ τα πράγματα αλλάζουν και υποθέτουμε ότι ακόμη έχεις αισθήματα για εκείνον/η και σίγουρα δεν τον/την έχεις ξεπεράσει ερωτικά.

2 Επανασύνδεση με τον πρώτο μεγάλο σου έρωτα
Ένα τέτοιο όνειρο είναι καλοδεχούμενο και απόλυτα γλυκό. Μπορεί να είσαι σε σχέση και μάλιστα ευτυχισμένη, αλλά δεν έχει να κάνει καθόλου αυτό που είδες με το δεσμό σου. Πάντα θα θυμόμαστε τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής μας και θα νοσταλγούμε τα όσα είχαμε ζήσει τότε. Προσοχή! Δε σημαίνει ότι νοσταλγείς το πρόσωπο εκείνο, αλλά τα όσα είχες βιώσει, δηλαδή την ξεγνοιασιά, την αθωότητα και εκείνο το έντονο σφίξιμο στο στομάχι σου. Είναι λογικό να σου λείπουν αυτά και δε σημαίνει κατ΄επέκταση ότι σου λείπει εκείνος/η και τον/τη θες πίσω.

3 Τον/την πρώην σου να σε παρακαλάει να τα ξαναβρείτε
Χμμ, κάποιος διψάει για εκδίκηση ή μου φαίνεται; Αυτό το όνειρο δηλώνει ξεκάθαρα ότι σου λείπει ο/η πρώην σου και ιδανικά αν εκείνος/η ήταν που σε χώρισε, θα γούσταρες πολύ να έρθει πίσω μετανιωμένος/η και να σε παρακαλάει να τα βρείτε και πάλι. Οκ, σεβαστό και το καταλαβαίνω αλλά δε σε ωφελούν σε κάτι όλες αυτές οι προσδοκίες και οι σκέψεις. Ό,τι έγινε, έγινε. Μη δημιουργείς σενάρια με το μυαλό σου που κατά πάσα πιθανότητα δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

4 Τον/την πρώην σου να ζητάει απελπισμένα τη βοήθειά σου
Αν δεις στο όνειρό σου, τον/την πρώην σου να έχει ένα ατύχημα ή να ζητάει τη βοήθειά σου για κάτι πολύ σημαντικό, σημαίνει ότι ακόμη νοιάζεσαι για εκείνον/η. Ξέρεις πολύ καλά ότι αν το είχε ανάγκη, θα τον/τη βοηθούσες δίχως δισταγμό. Αυτό δεν είναι κακό, μιας και πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Βαθιά μέσα σου, τον/την αγαπάς ακόμη ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά σας κι αυτό είναι πολύ όμορφο.

5 Τον/την πρώην σου να πεθαίνει
Ο θάνατος σ' ένα όνειρο είναι τρομακτικός από μόνος του, σκέψου να δεις και κάποιον/α πρώην σου να πεθαίνει. THE HORROR! Δε θέλω να σε αγχώσω, αλλά αν δεις κάποιον/α πρώην σου να πεθαίνει στο όνειρό σου, σημαίνει ότι εύχεσαι να ήταν έτσι και στην πραγματικότητα. Οκ, τι φάση;! Ό,τι κι αν σου έκανε, δεν αξίζει τέτοιο τέλος. Για σένα η σχέση σας έχει τελειώσει οριστικά και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης πλέον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κρήτη: Τα περίεργα παιχνίδια της ζωής! Ο μοναδικός επιζών είναι ο...

6 Τον/την πρώην σου να σε πετυχαίνει κάπου τυχαία και να κάνει σαν να μην υπάρχεις
Ουπς, αυτό πόνεσε. Αν δεις όνειρο με κάποιον/α πρώην σου να σε αγνοεί, τότε αυτό έχει διαφορετικές ερμηνείες, ανάλογα με το πώς τελείωσε η σχέση σας. Αν δηλαδή χωρίσατε με φωνές και κλάμματα, τότε το όνειρό σου υποδηλώνει ότι θα ήθελες με κάποιον τρόπο να στρέψει και πάλι την προσοχή του πάνω σου και πως ακόμη θες να κρατήσετε μία στοιχειώδη επαφή. Αν η σχέση σας τελείωσε με όμορφο τρόπο, τότε απλά το υποσυνείδητό σου λέει να πας πια παρακάτω και να τον ξεπεράσεις.

7 Τον/την πρώην σου να σου ρίχνει ακυράρα
Αυτό το όνειρο υποδηλώνει ότι φοβάσαι την απόρριψη σε όλες της τις μορφές. Φοβάσαι την απόρριψη όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου και σε κάθε άλλη πτυχή της ζωής σου. Αν εκείνος ήταν που σε χώρισε, ίσως ακόμη να πενθείς και να στενοχωριέσαι για το γεγονός ότι σε παράτησε. Αν εσύ τον χώρισες, ίσως να νιώθεις ενοχές για το γεγονός ότι του προξένησες πόνο και θλίψη.

Πηγή: neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share