Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν: Πώς να κάνεις το αγόρι σου να σε γουστάρει περισσότερο!

13 Μαρτίου 2018 18:05
Έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν: Πώς να κάνεις το αγόρι σου να σε γουστάρει περισσότερο!

Οι πιο πολλές από εσάς βάζετε τα δυνατά σας μέχρι να κατακτήσετε ένα αγόρι και μετά από μερικούς μήνες ή χρόνια σχέσης, αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. «Αυτό που μας ανήκει/ το κάνουμε κομμάτια» τραγουδούσανε οι αδερφοί Κατσιμίχα, αλλά ποιος τους άκουγε και ποιος τους θυμάται τέτοιες ώρες…

Όχι ότι φταίει απαραίτητα κάποιος, βέβαια. Οι σχέσεις περνάνε κρίσεις και δύσκολες στιγμές, βουλιάζουν μέσα στην καθημερινότητα. Χάνουν την σπίθα τους με τον καιρό - και μένεις να ανυπομονείς για τη φθινοπωρινή κολεξιόν της H&M, ή την επόμενη ευρωπαϊκή νίκη του Ολυμπιακού εκτός έδρας, ανάλογα με το φύλλο σου, μπας και πάρεις λίγη χαρά.

Παρ’ ότι προσωπικά δεν είδα καμία μου σχέση να ανανεώνεται ποτέ τόσο πολύ ώστε να πω «τι ανανέωση είναι αυτή ρε παιδιά!», αποφάσισα κατόπιν ώριμης σκέψης να δώσω μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να τονώσετε τη δική σας, μπας και βοηθήσω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα "λυγίσει" όλους τους παίκτες!

Δώστε σημασία στο χόμπι του

Τα ζευγάρια αρχίζουν να απομονώνονται, πιστεύω, όταν η υπερβολική οικειότητα δώσει άδεια στην αδιαφορία. Δείξτε ενδιαφέρον όταν σας μιλήσει για κάτι που ενθουσιάζει, ακόμα κι αν είναι το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του ή τα applications του νέου του κινητού. Θα νιώσει έκπληξη και μεγάλη χαρά που ασχολείστε μαζί του, αν μέχρι πρότινος δεν το κάνατε.

Μαγειρέψτε

Ο έρωτας περνάει απ’ την κοιλιά, λένε. Δίκιο έχουν. Εμείς οι άντρες γουστάρουμε τρελά τις γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν, όχι μόνο επειδή «μας θυμίζουν τη μάνα μας», αλλά και για πρακτικούς λόγους. Από ένα σημείο και μετά, τα βαριόμαστε τα πιτόγυρα και ένα καλομαγειρεμένο φαγητό που δεν έχουμε γευτεί ξανά στο παρελθόν, σας ανεβάζει φοβερά στα μάτια μας. Άσε που αν δεν «πάρουμε δύναμη», δεν μπορούμε να αποδώσουμε…

Κάντε μας στο κρεβάτι κάτι που δεν έχετε ξανακάνει

Δεν προτείνω κάτι συγκεκριμένο, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι έχετε κάνει ως τώρα. Πάντως όταν το σεξ γίνεται πάντα με τον ίδιο ακριβό τρόπο και τις ίδιες κινήσεις, όπως ας πούμε απλώνει κανείς τα ρούχα, υπάρχει ένα πρόβλημα. Ανανεώστε το ρεπερτόριό σας παίρνοντας ιδέες από την πλούσια πηγή που λέγεται ίντερνετ και ξαφνιάστε τον ευχάριστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Ο άσχημος εκνευρισμός της Τζούλια με τον Νίκο! Η κίνηση του παίκτη στο κόκκινο δωμάτιο που την ενόχλησε! (video)

Προτείνετε εκδρομή

Σε συνέχεια του προηγούμενου, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στα ταξίδια κάνει κανείς το καλύτερο σεξ, πολύ απλά διότι είναι χαρούμενος και εισπράττει από παντού θετικά vibes. Υπάρχουν ζευγάρια (και δεν μιλάω στον αέρα, τα γνωρίζω) που παραμένουν μαζί επειδή κάνουν ωραίες εκδρομές. Δεν ακούγεται ειδυλλιακό και παραμυθένιο, αν όμως λειτουργεί, γιατί όχι;

Σπείρετε αμφιβολίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Όταν ο Χρήστος Σιμαρδάνης μιλούσε για την... κηδεία του!

Μη σας θεωρεί δεδομένη, κρίμα είναι. Εκδηλώστε αλλόκοτη συμπεριφορά (νομίζω δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε ιδιαίτερα), αναφέρετε πως θα βγείτε με παρέα για να μπει ο διάολος στο κεφάλι του και γενικώς βρείτε τρόπους να τον κάνετε να ανησυχήσει, χωρίς βέβαια να φτάσετε στα άκρα. Εκεί που θα νιώσει πως σας χάνει, εκεί ακριβώς θα αρχίσει να σας επιθυμεί περισσότερο.

Αλλάξτε τα μαλλιά σας

Βοηθάει. Μια ανανέωση είναι αναγκαία every now and then, είτε μιλάμε για το μήκος, είτε για το χτένισμα, είτε για το χρώμα. Μου έχει συμβεί να αλλάξει χρώμα μαλλιών η κοπέλα μου και να τη γουστάρω περισσότερο απ ΄ ότι τη γούσταρα. Μόνο μην κάνετε καμιά τρέλα και τα κόψετε κοντά, γιατί η Ρέα Τουτουντζή είναι μία στην Ελλάδα και μάλιστα τελευταία έχει χαθεί από τη δημοσιότητα.

Πηγή: joytv.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share