Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

9 Πράγματα που αρέσουν σε κάθε άντρα όταν είναι σε σχέση! Το 7ο είναι απαράδεκτο...

19 Ιανουαρίου 2018 15:08
9 Πράγματα που αρέσουν σε κάθε άντρα όταν είναι σε σχέση! Το 7ο είναι απαράδεκτο...

1. Να μαγειρεύετε μαζί
Μετά από την εκτέλεση μίας συνταγής, το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα φαγητό αλλά το γεγονός ότι έχετε έρθει πιο κοντά. Κι αυτό γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να ανακατευτείτε μαζί στην κουζίνα χωρίς να παίξετε, να φλερτάρετε, να ταΐσετε ο ένας τον άλλον φαγητό, να κοιτάζεστε με νόημα, να το ζήσετε ρε παιδί μου.

2. Όταν έχετε να φέρετε μαζί εις πέρας μία μικροδουλειά
Συνήθως συμβαίνει όταν έχετε ένα κοινό σχέδιο. Θέλετε να βάψετε το σπίτι; Πρέπει να διαλέξετε χρώματα. Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό; Πρέπει να ψάξετε για αεροπορικά ή να βγάλετε cisa. Τις περισσότερες φορές, τα logistics είναι ελαφρώς βαρετά και απαιτούν τρέξιμο. Για έναν άντρα, όμως, ακόμα και η πιο βαρετή δουλειά μετατρέπεται σε εκδρομή αν είναι να την κάνετε μαζί.

3. Όταν του παίρνεις ένα μικρό δώρο επειδή απλώς τον σκέφτηκες
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις γι’ αυτό. Αρκεί να σκεφτείς πόσο ωραία νιώθεις κι εσύ όταν κάποιος σου κάνει δώρο, χωρίς να υπάρχει κάποια σπουδαία αφορμή. Απλώς επειδή μόλις το είδε σε σκέφτηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως: Υπάρχει και δεύτερος Phylax στην Ελλάδα! Σε ποια περιοχή βρίσκεται; (photos)

4. Το εφέ Ζόι Ντεσανέλ
Είναι όταν κάνεις κάτι περίεργο, αλλά ταυτόχρονα αξιολάτρευτο. Όταν, ας πούμε, σε πιάνει να τρως κέτσαπ με το κουτάλι. Κάτι που οποιοσδήποτε άλλος θα θεωρούσε χαζό, εκείνος επειδή είναι ερωτευμένος μαζί σου, το βρίσκει «adorkable». Την πατρότητα του όρου έχει η Ζόι Ντεσανέλ.

5. Το να γαργαλιέστε
Ποτέ, κανείς, πουθενά δεν το παραδέχεται δημόσια (είναι ντροπιαστικό σαν τις κινηματογραφικές σκηνές που ένα ζευγάρι κυνηγιέται στα δάση), αλλά κάθε ζευγάρι θα επιδοθεί σε αγώνες γαργαλητού, τουλάχιστον μία φορά (την εβδομάδα) κατά τη διάρκεια της σχέσης.
Κι αυτή είναι μία «μάχη» που, στο τέλος, καταλήγει σε λαχάνιασμα, γέλια, φιλιά και άλλα ρομαντικά, με highlight, την άχαρη στιγμή που κάποιος από τους δύο θα φάει σφαλιάρα/ αγκωνιά στην προσπάθεια να απωθήσει τον άλλον επειδή δεν μπορεί πια να αναπνεύσει.

6. Το να ξυπνάει μαζί σου
Και να πλησιάζετε ξανά ο ένας τον άλλον. Και να φιλιέστε. Και να μουρμουρίζετε καλημέρα. Και να κοιτάζεστε. ΑΧ. ΑΥΤΟ. Απλά ΑΥΤΟ.

7. Όταν του έχεις σιδερώσει τα ρούχα.
Μην μας πυροβολήσεις. Σε κανέναν δεν αρέσει το σιδέρωμα. Αυτή η σύγχρονη μορφή βασανιστηρίου που ταλαιπωρεί χιλιάδες νοικοκυρές. Αν ο φίλος σου ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων που δεν φοράνε τα ρούχα ασιδέρωτα, μόλις του έκανες ένα ανεκτίμητο δώρο. Ελεύθερο χρόνο που μπορεί να τον περάσει όπως θέλει, χωρίς να τον πλακώνει το βάρος της αναβλητικότητας και του «πρέπει να σιδερώσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Πήρε θέση η Αστυνομία για τον θάνατο της 44χρονης! "Ο γιατρός και εραστής του θύματος δεν είναι..."

8. Όταν του αφήνεις ένα γλυκό μήνυμα σε post-it
Φαντάσου έναν παραπολυσκληρό τύπο. Τον παραδοσιακό, τον πατριαρχικό τύπο που θέλει τον καφέ του σκέτο και απαντάει κάτι απροσδιόριστες κουβέντες μουρμουρίζοντας (μακριά από εμάς). Ε, ακόμα κι αυτός, σε αυτό εκεί θα λυγίσει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα το τυλίξει στα τέσσερα και θα το βάλει στο πορτοφόλι του (διπλά στη φωτογραφία της μάνας του φυσικά).

9. Όταν είναι άρρωστος και τον φροντίζεις.
Του φτιάχνεις χυμούς, σούπες, τσάι, του υπενθυμίζεις τα φάρμακά του, του πηγαίνεις χαρτομάντιλα, τσεκάρεις τον πυρετό. Μοιάζει με job description νοσοκόμας σε γηροκομείο, αλλά για εκείνον αγγίζει τα όρια της φαντασίωσης.

Πηγή cosmopolitan.com

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share