Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: «Χώρισα τον φίλο μου λόγω της περίεργα κοντινής σχέσης με την αδερφή του»

4 Ιανουαρίου 2018 09:13
Αληθινή εξομολόγηση: «Χώρισα τον φίλο μου λόγω της περίεργα κοντινής σχέσης με την αδερφή του»

Μία γυναίκα από το Σίδνεϊ θέλησε να μοιραστεί διαδικτυακά τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με τον σύντροφό της και τις υποψίες που της προκάλεσε η περίεργη συμπεριφορά του.

Η κοπέλα έφτασε στο σημείο να χωρίσει από τον άντρα με τον οποίο ήταν μαζί, καθώς εκείνος είχε -υπερβολικά- πολύ στενό δεσμό με τη μικρότερη αδερφή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Όλγα Φαρμάκη μας συστήνει τον κούκλο αδερφό της! Δείτε τον για πρώτη φορά...

Η Jacinta Coelho στην ανάρτησή της εξήγησε ότι αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία σχέση 4 μηνών που είχε με έναν άντρα που στο post αποκαλεί «Jack» καθώς δεν άντεχε τον ανταγωνισμό με την αδερφή του «Melinda» (και τα δύο ονόματα, όπως εξήγησε η γυναίκα είναι ψευδώνυμα).
Η 30χρονη περιέγραψε ότι δεν έμενε σχεδόν ποτέ μόνη με τον φίλο της καθώς έπρεπε η «Melinda» να είναι συνέχεια μαζί τους. Μάλιστα ακόμα και τις στιγμές που το ζευγάρι ήθελε να έρθει πιο κοντά, η αδερφή καθόταν και τους κοίταζε επίμονα, φέρνοντας την Jacinta σε πολύ δύσκολη θέση. Και όμως αυτό ήταν μόνο η αρχή, όπως εξομολογείται η γυναίκα...

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα η «Melinda» αποκάλυψε στην Jacinda ότι είναι μόνη της και δεν έχει κάποια σχέση, γιατί δεν μπόρεσε να βρει κανέναν που να μοιάζει στον αδερφό της!

Στη συνέχεια, η 30χρονη ανακάλυψε ότι στα δύο αδέρφια άρεσε να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι. Μάλιστα όταν το έμαθε έσπευσε να παραπονεθεί στον φίλο της και εκείνος της εξήγησε ότι απλά η αδερφή του φοβάται στο δωμάτιό της και νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tροχαίο-σοκ στην Κρήτη: Αυτό είναι το μελλόνυμφο ζευγάρι που σκοτώθηκε! (Photos)

Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα και η 30χρονη αποφάσισε να χωρίσει θεωρώντας ότι η σχέση των δύο αδερφιών παραήταν στενή για να μπορέσει να το αντέξει.

Πηγή: protothema.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share