Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Τα πιο σοβαρά λάθη που κάνει ένας άνδρας στο κρεβάτι!

21 Σεπτεμβρίου 2017 17:55
Τα πιο σοβαρά λάθη που κάνει ένας άνδρας στο κρεβάτι!

Λαθάκια γίνονται από όλες και όλους, ωστόσο όταν αυτά α) αφορούν στο σεξβ) και άρα έχουν αντίκτυπο στο έτερον ήμισυ, μια προσοχή παραπάνω για να μην γίνονται απαιτείται. Το υπαγορεύει το φιλότιμο, η υστεροφημία του καθενός και γενικά η συνείδησή του. Κάποιες φορές τα ατοπήματα είναι αναπόφευκτα και δεν γίνονται σκοπίμως. Άλλες πάλι τα πράγματα γίνονται εντελώς εσκεμμένα κι από επιλογή, όλοι ξέρουμε πού θα οδηγήσουν κι όμως επιμένουμε να τα κάνουμε γιατί ΈΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι τα διέλυσε όλα λίγο πριν τον γάμο!

Ξέρω τι κάνει και σου τη σπάει. Μην χαλιέσαι άλλο, μίλα του γι' αυτά.
Παραλείπει τα προκαταρκτικά
2 βιαστικά φιλιά, ένα ψευτο-χάδι στο στήθος και πάμε και δώσ' του, τα ρούχα στο πάτωμα, έτοιμος για απογείωση. Εσύ όμως θες φουλ πρόγραμμα προθέρμανσης. Κάνε μια ευγενική υπενθύμιση.

Δεν ελέγχει τη δύναμή του
Είναι γενικά άγαρμπος ο παρτενέρ; Ατσούμπαλος; Δεν φέρεται με τρυφερότητα; Τα κάνει όλα απότομα; Αν δεν σου αρέσει (γιατί μπορεί και να σ' αρέσει αλλά αν σ' άρεσε δεν θα το αντιμετώπιζες ως λάθος, σωστά;), ζήτα του να χαλαρώσει λιγάκι γιατί σφίγγεσαι και ζορίζεσαι και δεν περνάς καλά.

Ορίστε μέχρι κι ο Kahl Drogo μαλάκωσε, ο Κωστάκης ακόμα;

Αρνείται να βάλει προφυλακτικό
Ανώριμος, ανεύθυνος, εγωκεντρικός θα έλεγα. Τι εννοεί όταν λέει "δεν το μπορεί;" Να το μπορέσει. Το δικαίωμα στο ασφαλές σεξ είναι αδιαπραγμάτευτο.

Παθαίνει σιχαμάρα
Τα σωματικά σου υγρά τον κάνουν να νιώθει άβολα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, είναι υπερβολικά σχολαστικός σε σημεία που αν του προσέφερες ένα ζευγάρι χειρουργικά γάντια την ώρα του σεξ, ευχαρίστως θα τα φορούσε. Ο τραγέλαφος ο ίδιος.

Δεν σε περιμένει να ολοκληρώσεις
Και του μιλάς ακόμα ε;

Δεν μιλάει ΚΑΘΟΛΟΥ
Δηλαδή δεν εκφράζεται, ακούγεσαι μόνο εσύ, ώσπου να πάθεις κι εσύ "μουγγοθόδωρο" και να σωπάσεις για πάντα, γιατί πόσο να μονολογήσεις πια; Επίσης αυτή η εσωστρέφεια σε μπλοκάρει, δεν υπάρχει feedback, ιδέα δεν έχεις τι του αρέσει και τι όχι. Τρομερό πράγμα η έλλειψη επικοινωνίας, γιατί αυτό είναι επί της ουσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι τα διέλυσε όλα λίγο πριν τον γάμο!

Θεωρεί το στοματικό σεξ δική σου αρμοδιότητα
Κάτι σαν δεδομένο το ότι θα κατέβεις εκεί κάτω, όταν εκείνος επιδίδεται στο oral μια φορά το χρόνο και μόνο όταν του το ζητήσεις και κάπως ανόρεχτα θα λέγαμε. Εμπάργκο τώρα.

Κατσικώνεται σε μία στάση
Είναι πολύ όμορφο ο σύντροφός σου να σου παραχωρεί την πρωτοβουλία στο σεξ, αλλά όχι και να παραιτείται από αυτήν. Αν δεν αντιλαμβάνεται πως θα (τον) βαρεθείς, τότε πρόβλημά του. Κι αν δεν είναι, θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια, αργά ή γρήγορα.

πηγή: ladylike.gr

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share