Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Αυτή η κοπέλα τρίβει το πρόσωπό της με μαγειρική σόδα 3 φορές την εβδομάδα - Το απίστευτο αποτέλεσμα!

Θα πάθετε πλάκα!

22 Σεπτεμβρίου 2023 13:42
Αυτή η κοπέλα τρίβει το πρόσωπό της με μαγειρική σόδα 3 φορές την εβδομάδα - Το απίστευτο αποτέλεσμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με κάποιες έρευνες, η έλλειψη ύπνου είναι ο κύριος λόγος για την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες όπως οι αλλεργίες, η ρινική συμφόρηση και η κληρονομικότητα.

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν πολλές φορές να αντιμετωπίσουν τους μαύρους κύκλους. Ωστόσο, δεν πετυχαίνουν όλοι εύκολα να θεραπεύσουν αυτό το κοινό πρόβλημα.

Η αναιμία, το έκζεμα, το άγχος, η στέρηση του ύπνου, το κλάμα, το υπερβολικό νάτριο, το κάπνισμα, ο υπερβολικός ύπνος, η έκθεση στον ήλιο, η μονοπυρήνωση και η γήρανση μπορούν επίσης να αποτελέσουν τη σκανδάλη για τους σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Μερικές φορές, οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι ένδειξη σοβαρού προβλήματος υγείας, όπως ηπατική νόσος ή υπερθυρεοειδισμός.

Υπάρχουν πολλά καλλυντικά προϊόντα που προσφέρουν θεραπεία για αυτό το πρόβλημα, αλλά στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από αυτά δεν είναι αποτελεσματικά, ενώ είναι δαπανηρά.

Η μαγειρική σόδα είναι πολύ δημοφιλής αυτές τις μέρες και χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές για την ομορφιά.

Θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο επειδή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και πολύ οικονομική.

Επίσης, η μαγειρική σόδα έχει αποδειχθεί αποτελεσματική ως μαλακτική κρέμα μαλλιών, σαμπουάν και μάσκα προσώπου κατά της ακμής.

Μαγειρική σόδα
Μαγειρική σόδα

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει και την πιο δύσκολη ασθένεια

Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία με μαγειρική σόδα και μέλι.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Εκτός από αυτή την δράση του όμως, το μέλι μαζί με την κανέλα μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια των περιττών κιλών, με την συνταγή που θα δείτε εδώ.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει. Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα. Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share