Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούπερ προσφορά για μόνιμη αποτρίχωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια από τα Medi Cosmetic!

Laser σε πόδια, μπικίνι και μασχάλες μόνο με €89!! Μη το χάσεις!

26 Μαΐου 2023 15:32
Σούπερ προσφορά για μόνιμη αποτρίχωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια από τα Medi Cosmetic!
Από Ανθή Κουρεντζή

Μια ανάσα μόνο από το καλοκαίρι και η ανάγκη για να απαλλαγούμε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ! Και εάν νομίζεις ότι είναι αργά γράψε λάθος γιατί τώρα στα ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic, θα βρεις άπειρες επιλογές για ένα μόνιμο αποτέλεσμα αποτρίχωσης ακόμη και last minute σε άκρως ελκυστικές τιμές!

Μην χάσεις λοιπόν την σούπερ προσφορά των Medi Cosmetic -που τρέχει τώρα- για...
....αποτρίχωση με laser σε πόδια, μπικίνι και μασχάλες μόνο με €89 που μάλιστα σου κάνει και δώρο και αποτρίχωση στο άνω χείλος.

Γιατί επιλέγω Medi Cosmetic;

Γιατί οι απόλυτα εξειδικευμένοι συνεργάτες των ιατρείων κοσμετολογίας, καταρτίζουν ένα εξατομικευμένο πλάνο- αφού πραγματοποιήσουν μία σειρά διαγνωστικών τεστ (μέτρηση φωτότυπου, ανάλυση τριχοθυλακίου, δερματογραφία κ.α.)- προκειμένου να καταλήξουν στις μεθόδους που ανταποκρίνονται στην περίπτωσή σου!
Οι ειδικοί αναλύουν διάφορους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην τριχοφυΐα, όπως: το ορμονικό προφίλ, η επίμαχη περιοχή που θα γίνει καθώς και οι μέθοδοι που έχεις ακολουθήσει στο παρελθόν.
Αφού δημιουργηθεί το προσωπικό σου προφίλ καταρτίζεται ένα εξατομικευμένο πλάνο συνεδριών για οριστικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Σούπερ προσφορά για μόνιμη αποτρίχωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια από τα Medi Cosmetic!

Βρες τη μέθοδο που σου ταιριάζει

Στο πλούσιο μενού των ιατρείων κοσμετολογίας Medi Cosmetic θα βρεις μια σειρά από τεχνικές και μεθόδους για να απαλλαγείς οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ανάμεσα σε αυτές είναι: η αποτρίχωση νέας γενιάς με Solid–State ALEX, το Διοδικό Laser (Diode) και η τεχνική SHR (Super Hair Removal).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Solid–State ALEX είναι η τελευταία λέξη της αποτρίχωσης. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) μηχάνημα, που είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος I-VI αλλά και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιρού. Σημείωσε ότι το νέο αυτό μηχάνημα θα σε απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, γρήγορα, με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες και κυρίως ανώδυνα.

Το Διοδικό laser (Diode) είναι ένα μονοχρωματικό laser, το οποίο είναι ιδανικό λόγω της μεγάλης ταχύτητάς του για περιοχές όπως: πλάτη, πόδια ενώ είναι από τις ελάχιστες μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε πιο σκούρα ή μαυρισμένα δέρματα. Αυτό το καθιστά ιδανικά ακόμη και το καλοκαίρι. Σημείωσε ότι ειδικά για την περιοχή του μπικίνι και τις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Το SHR (Super Hair Removal) αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αποτρίχωσης και διαφέρει από όλα τα άλλα, γιατί είναι εντελώς ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ. Πρόκειται για ένα πολυχρωματικό laser, που δίνει πολλά μήκη κύματος μαζί! Ακόμη, διαθέτει μεγάλη ενεργή κεφαλή, που σημαίνει ότι μπορούν να σαρωθούν μεγάλες περιοχές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τέλος, η αποτρίχωση με το σύστημα SHR είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ασφαλής και αποτελεσματική καθόλη τη διάρκεια του χρόνου ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες μετά από την έκθεση στον ήλιο. Σημείωσε ότι τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Ανακάλυψε λοιπόν τη μέθοδο που σου ταιριάζει, όπως έκανα και εγώ και πες τώρα το ναι στη μόνιμη αποτρίχωση που θα σε απαλλάξει οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα προκειμένου να βγεις στην παραλία στα καλύτερά σου!

Κλείσε τώρα τη δική σου συνεδρία ΕΔΩ!

Info:

Ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share