Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Θαύμα υγείας: Με αυτές τις τροφές έχασε 20 κιλά ο Νίκος Κουρκούλης χωρίς να κάνει δίαιτα

Έτσι τα κατάφερε ο γνωστός τραγουδιστής

14 Μαρτίου 2023 09:42
Θαύμα υγείας: Με αυτές τις τροφές έχασε 20 κιλά ο Νίκος Κουρκούλης χωρίς να κάνει δίαιτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

20 ολόκληρα κιλά κατάφερε να χάσει ο Νίκος Κουρκούλης, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε εκπομπή στην τηλεόραση το 2019. Ο τραγουδιστής αδυνάτισε αρκετά και η αλλαγή στην εμφάνιση του ήταν και είναι φανερή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, όπως είχε αναφέρει, άλλαξε τον μεταβολισμό του και μέσα σε λίγο διάστημα έχασε πολλά κιλά. Συγκεκριμένα 20 ολόκληρα, ενώ κάθε μήνα έχασε από μισό κιλό ανά τέσσερις ημέρες.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κουρκούλη για τα κιλά του

«Άλλαξα τον μεταβολισμό μου. Έχασα επτάμιση κιλά τον πρώτο μήνα που πήγα στην Αυστραλία και τον επόμενο μήνα ένα κιλό ανά τέσσερις μέρες... Στην Αυστραλία όταν πήγα, είχα φτάσει στα χειρότερα μου. Ήμουν 10 κιλά», αποκάλυψε.

Η περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι παιδί της παράδοσης, όταν ξεκίνησα, σε ηλικία 12 ετών ήμουν με δημοτικές ορχήστρες, έζησα τα ήθη και τα έθιμα, δεν τα είδα από μια οθόνη. Έχω γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα εδώ και περίπου τρία χρόνια. Την απόφαση την πήρα μαζί με τη γυναίκα μου, όταν μετά το 2009, σε μια εποχή που εδώ πέρα η οικονομική κατάσταση ήταν δύσκολη, είχα την ευκαιρία μέσω κάποιων συγγενών και του κουμπάρου μου, είπα γιατί όχι να δοκιμάσουμε μια μετάβαση για λίγο χρονικό διάστημα. Όταν πήγα στην Αυστραλία είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με συλλόγους και κοινότητες, γιατί ήθελα να αφουγκραστώ ποια είναι τα προβλήματα.

Έχω γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα εδώ και περίπου τρία χρόνια. Την απόφαση την πήρα μαζί με τη γυναίκα μου, όταν μετά το 2009, σε μια εποχή που εδώ πέρα η οικονομική κατάσταση ήταν δύσκολη, είχα την ευκαιρία μέσω κάποιων συγγενών και του κουμπάρου μου, είπα γιατί όχι να δοκιμάσουμε μια μετάβαση για λίγο χρονικό διάστημα. Όταν πήγα στην Αυστραλία είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με συλλόγους και κοινότητες, γιατί ήθελα να αφουγκραστώ ποια είναι τα προβλήματα.

Έχω έναν γιο 11 χρονών και μια κόρη 6 ετών, η οποία γεννήθηκε στην Αυστραλία και μάλιστα κάτω από άσχημες συνθήκες. Εκεί υπήρχε ένα θέμα στην εκπαίδευση του μικρού. Είχαμε τις μεταβάσεις και δυσκολεύτηκε λίγο αλλά τώρα μιλάει αγγλικά σαν να είναι η μητρική του γλώσσα. Με την Κέλλυ γνωριζόμαστε 17 χρόνια και είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι. Κάποιες φορές είμαι χαοτικός.

Πέρασα από το στάδιο της έπαρσης. Στην πορεία μου πίστευα ότι θα το διαχειριστώ καλά, ήταν μια ψευδαίσθηση. Έπεφταν οι προτάσεις βροχή, για ένα διάστημα περίπου έναν χρόνο, άρχισα να χάνω την ισορροπία με τον εαυτό μου. Η περιπέτεια της υγείας μου με προσγείωσε».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share