Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πίνει κάθε πρωί ασπιρίνη με μέλι και λεμόνι - Το ρόφημα που θα σας σώσει τη ζωή

Δοκιμάστε το!

10 Μαρτίου 2023 10:59
Πίνει κάθε πρωί ασπιρίνη με μέλι και λεμόνι - Το ρόφημα που θα σας σώσει τη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα συμβεί αν πιείτε ασπιρίνη μαζί με λεμόνι και μέλι; Πρόκειται για ένα ρόφημα που θα "σώσει" τη μέρα σας. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του το βασανιστικό αίσθημα του hangover. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ένας τυπικός πονοκέφαλος που περνάει άμεσα με ένα παυσίπονο αλλά ένα πραγματικό μαρτύριο που διαρκεί ώρες.

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας λύσει το πρόβλημα την επόμενη φορά που θα το παρακάνετε με το αλκοόλ. Θα χρειαστείτε μόνο μια ασπιρίνη, ένα κουταλάκι μέλι, δυο φέτες λεμόνι και νερό.

Ανακατέψτε τα σε ένα ποτήρι και πιείτε το ρόφημα. Η ασπιρίνη θα απορροφηθεί κατευθείαν από το λεμόνι κάτι το οποίο θα γίνει και αντίστοιχα στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να δράσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το μέλι αποδεικνύεται σωτήριο -δείτε εδώ μια αποτελεσματική δίαιτα με μέλι- μιας και ο οργανισμός αποζητά κάτι γλυκό για να απορροφήσει τα γαστρικά υγρά από το στομάχι.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι:

Βράστε μέλι με κανέλα και θεραπεύστε την αρθρίτιδα, τον καρκίνο την χοληστερίνη κι άλλες 10 ασθένειες

Ο συνδυασμός μελιού και κανέλας μπορεί να σας θεραπεύσει από πολλές ασθένειες, και χρησιμοποιείται για αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.

Αυτά τα δύο συστατικά με τις μοναδικές θεραπευτικές τους ικανότητες έχουν θεραπεύσει εκατομμύρια ανθρώπους. Το αιθέριο έλαιο κανέλας και το ένζυμο που παράγει υπεροξείδιο του υδρογόνου στο μέλι είναι τα δύο “αντιμικροβιακά” συστατικά που έχουν την ικανότητα να σταματούν την ανάπτυξη των βακτηρίων και των μυκήτων. Η κανέλα μπορεί να απομακρύνει τους μύκητες ακόμα και από τα νύχια των ποδιών σας, με αυτόν εδώ τον τρόπο.

Μερικές από τις παθήσεις και ασθένειες που μπορεί να θεραπεύσει

Καρδιακές παθήσεις

Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη. Μπορείτε να το καταναλώνετε τακτικά στο πρωινό σας με ένα κομμάτι ψωμί. Αυτό θα μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στις αρτηρίες σας και θα αποτρέψει μια καρδιακή προσβολή.

Αρθρίτιδα

Σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας. Καταναλώστε το πρωί και βράδυ. Με την τακτική κατανάλωση αυτού του ποτού, μπορεί να θεραπευτεί η χρόνια αρθρίτιδα.

Μόλυνση της χοληδόχου κύστης

Σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Καταναλώστε το κάθε μέρα. Αυτό θα καταστρέψει τα μικρόβια στην χοληδόχο κύστη σας.

Χοληστερίνη

Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε ένα φλιτζάνι τσάι. Πίνοντας αυτό το ρόφημα, τα επίπεδα της χοληστερόλης σας, θα πρέπει να μειωθούν κατά 10% μέσα σε ένα διάστημα δύο ωρών.

Κρύωμα

Εάν πάσχετε από κρυολογήματα, καταναλώστε μια κουταλιά της σούπας μέλι με ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα για τρεις ημέρες. Αυτό θα θεραπεύσει το κοινό κρυολόγημα, το χρόνιο βήχα και ρινική συμφόρηση.

Μέλι με κανέλα

Στομαχόπονος και έλκος

Σε συνδυασμό με την κανέλα, το μέλι θα θεραπεύσει το στομαχόπονο. Καταναλώστε το σε τακτική βάση, προκειμένου να λύσετε τα προβλήματά σας με το έλκος.

Ανοσοποιητικό σύστημα

Η καθημερινή χρήση του μελιού και σκόνης κανέλας ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς.

Γρίπη

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μέλι περιέχει ένα φυσικό συστατικό που σκοτώνει τους ιούς και προστατεύει τον οργανισμό από τη γρίπη.

Απώλεια βάρους

Ανακατέψτε το μέλι και τη σκόνη κανέλας σε ένα ποτήρι με βραστό νερό. Καταναλώστε το κάθε πρωί με άδειο στομάχι μισή ώρα πριν από το πρωινό. Με την τακτική χρήση, αυτό το ποτό θα σας βοηθήσει να χάσετε το περιττό βάρος.

Ακμή

Ανακατέψτε το μέλι με λίγη κανέλα σε σκόνη. Εφαρμόστε αυτήν την πάστα στην ακμή πριν πάτε για ύπνο και ξεπλύνετε την περιοχή το επόμενο πρωί.

Απώλεια μαλλιών

Όσοι υποφέρετε από φαλάκρα ή τριχόπτωση θα πρέπει να ανακατέψετε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής σας και κρατήστε το για 15 λεπτά.

Καρκίνος

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το μέλι και η κανέλα μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία του καρκίνου του στομάχου. Οι ασθενείς που πάσχουν από αυτό το είδος καρκίνου θα πρέπει να τρώνε μια κουταλιά της σούπας μέλι με μια κουταλιά κανέλα σε σκόνη καθημερινά για 3 μήνες.

Πώς να προετοιμάσετε αυτή η φυσική θεραπεία

  • Για να προετοιμάσετε αυτό το φάρμακο, βάλτε το μέλι σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει.
  • Προσθέστε την κανέλα στο βραστό μέλι και περιμένετε μέχρι το μείγμα να πήξει, όπως η καραμέλα.
  • Πάρτε ένα κουτάλι σούπας πριν από κάθε γεύμα, προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share