Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέα χρονιά... νέοι στόχοι για ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς ψεγάδι με τη μέθοδο Potere 4D!

Μία καινοτόμος τεχνική

17 Ιανουαρίου 2023 11:29
Νέα χρονιά... νέοι στόχοι για ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς ψεγάδι με τη μέθοδο Potere 4D!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To 2023 είναι ήδη εδώ. Βάλε λοιπόν από τώρα το δικό σου στόχο για ένα σμιλεμένο κορμί, απαλλαγμένο από τα περιττά κιλά των γιορτών, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου και μάλιστα για όλη τη χρονιά!

Πώς θα το πετύχεις αυτό αλλά και πώς θα το διατηρήσεις; Με τη βοήθεια της αισθητικής ιατρικής και της πρωτοποριακής μεθόδου, Potere 4D, που θα βρεις στο μενού υπηρεσιών των επιστημονικών κέντρων αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή λύνοντας κάποιες βασικές από τις απορίες που μπορεί να έχεις...

Τι είναι το Potere 4D;

Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνική, που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 δράσεις για σφριγηλό σώμα και σημαντική απώλεια βάρους, που μπορεί να φθάσει αποδεδειγμένα μέχρι και τα 30 κιλά! Συγκεκριμένα, το Potere 4D αξιοποιεί 4 τεχνολογίες: τη multipulse (μηχανική αναρρόφηση), το ψυχρό laser (Infrared-IR), τις ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF) και την κρυοθεραπεία (Cooling) για εύκολο, γρήγορο και οικονομικό αδυνάτισμα!

Σε ποιους απευθύνεται;

Είναι ιδανικό για άνδρες και γυναίκες, που είναι υπέρβαροι και θέλουν να χάσουν πολλά κιλά, εύκολα και γρήγορα. Ακόμη, είναι κατάλληλο για όλους όσοι πρέπει να χάσουν κιλά για λόγους υγείας καθώς και για γυναίκες μετά τον τοκετό, που θέλουν να απαλλαχθούν από τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης.

μέθοδος Potere 4D

Πώς λειτουργεί;

Η συγκεκριμένη τεχνική σπάει τα λιποκύτταρα, στη συνέχεια τα αδειάζει, ενώ μετά ακολουθεί η αναμόρφωση του ήδη υπάρχοντος λίπους στο σώμα σου. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνοντας ιδανικές αναλογίες μέσα από ένα σμιλεμένο κορμί.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Υπολόγισε περίπου 8-10 συνεδρίες με συχνότητα 1-2 φορές την εβδοµάδα. Σημείωσε ότι κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 20-30 λεπτά.

Ποια είναι τα οφέλη μετά τη θεραπεία;

Θα δεις ορατή μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, ενώ ακόμη η επιδερμίδα σου θα τονωθεί. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι θα ενισχυθεί και η λεμφική κυκλοφορία παράλληλα με την απώλεια βάρους.

Πριν & Μετά

Ανακάλυψε την αποτελεσματικότητα του Potere 4D, που φθάνει αποδεδειγμένα μέχρι και σε απώλεια βάρους 30 κιλών!

μέθοδος Potere 4D αποτελέσματα

μέθοδος Potere 4D αποτελέσματα

Info:
Επιστημονικό κέντρο αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic,

Site: www.medicosmetic.gr

e-mail: [email protected]

Facebook: MediCosmeticGR

Instagram: medicosmetic.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share