Αυγά σκέτος θάνατος: Αν τα τρώτε έτσι σταματήστε το αμέσως!
Μεγάλη προσοχή!
Όλοι γνωρίζουν ότι τα αυγά περιέχουν σαλμονέλα, ένα επικίνδυνο βακτήριο που… εξουδετερώνεται μόνο όταν τα μαγειρεύουμε καλά.
Αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν το βραστό τους αυγό “μελάτο” και ανησυχούν, μήπως αυτή η μέθοδος δεν σκοτώνει επαρκώς το βακτήριο της σαλμονέλας. Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι δύο σωστοί τρόποι για να σπάσεις ένα αυγό.
Μόνο έτσι γίνεται: Το κόλπο για να καταλάβετε αν είναι φρέσκο το αυγό
Το αν είναι φρέσκο το αυγό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ένα ερώτημα που δεν πρέπει να μένει στην τύχη του.
Και η Rebecca DiLiberto, συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ σέλερ «Penny Saving Household Helper», μοιράζεται μαζί μας ένα απλό κόλπο για να ελέγχουμε πάντα την κατάσταση του ωμού αυγού.
Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι δύο σωστοί τρόποι για να σπάσεις ένα αυγό.
Αν λοιπόν δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο φρέσκο είναι, η συμπεριφορά του μέσα σε ένα ποτήρι με νερό θα αποκαλύψει και τη φύση του: Τα φρέσκα αυγά βυθίζονται στο νερό, ενώ τα πολυκαιρισμένα επιπλέουν.