Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναίκα τυλίγει τη λεκάνη της τουαλέτας με μεβράνη μια φορά το μήνα - Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

Απίθανο κόλπο

18 Δεκεμβρίου 2022 14:28
Γυναίκα τυλίγει τη λεκάνη της τουαλέτας με μεβράνη μια φορά το μήνα - Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να απλώσετε μια μεμβράνη γύρω από τη λεκάνη της τουαλέτας φαίνεται σαν αστείο για παιδιά. Όμως, σε αυτή την περίπτωση βοηθάει πολύ. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού τουαλέτας, κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο πρόσφατα και χρησιμοποιείται από όλο και περισσότερους ανθρώπους. Ενώ, αν βάζετε χαρτί υγείας στο καπάκι της λεκάνης μετά από αυτό που θα διαβάσετε εδώ δε θα θέλετε να το ξανακάνετε!

Το κόλπο το έκανε πρώτη φορά η Lizzy Carlton και το κοινοποίησε στο TikTok. Το κανάλι της Lizzy έχει 250.000 ακόλουθους. Σύμφωνα με την Lizzy, μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνο μια φορά το μήνα. Όμως, φροντίστε να το κάνετε καλά. Η Lizzy είπε για το κόλπο της: “Μια συμβουλή για όποιον θέλει να κάνει τη λεκάνη της τουαλέτας του 100% καθαρή. Χρησιμοποιώ αυτό το κόλπο εδώ και 2 χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να το μάθουν και οι ακόλουθοι μου”.

Η καθαριότητα του μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη του σπιτιού σας. Είναι σημαντικό να κάνετε την καλύτερη χρήση του μπάνιου σας. Σε αυτό βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο η καθαριότητα. Αν δεν το καθαρίσετε για πολύ ώρα θα συναντήσετε πολλούς λεκέδες. Επομένως, είναι απαραίτητο το μπάνιο να είναι καθαρό για μια ευχάριστη εμπειρία.

Άλλο σημαντικό θέμα, είναι η λεκάνη της τουαλέτας. Αν δεν την καθαρίζετε συχνά σύντομα θα είναι βρώμικη. Ευτυχώς, χάρη στο κόλπο με τη μεμβράνη δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Βουλωμένες λεκάνες τουαλέτας

Εκτός από τον καθαρισμό της λεκάνης το πιο σημαντικό πράγμα είναι να λειτουργεί σωστά. Διότι αν το εσωτερικό της λεκάνης δεν ξεπλυθεί σωστά θα συνεχίζει να μαυρίζει. Είναι σημαντικό το νερό να ανανεώνεται με ευκολία.

Τα περισσότερα σπίτια έχουν τις λεκάνες τους μισοβουλωμένες. Αυτό συμβαίνει διότι δεν μπορείτε να ξέρετε τι έχει μέσα. Οι άνθρωποι συνήθως ξεβουλώνουν τις λεκάνες όταν το νερό σταματάει να ρέει.

Μεμβράνη στη Λεκάνη της τουαλέτας για να μένει καθαρή

Όμως, αν εφαρμόσετε αυτό το κόλπο με τη μεμβράνη μια φορά τον μήνα η λεκάνη δε θα βουλώσει ποτέ. Επιπλέον, όλες οι άσχημες οσμές που προέρχονται από το εσωτερικό και τα πλαϊνά θα εξαλειφθούν. Ο πιο εύκολος, αποτελεσματικός και καθαρός τρόπος είναι το κόλπο με τη μεμβράνη!

Τι θα χρειαστούμε

Είναι σοφό να ξεβουλώνετε τη λεκάνη μια φορά το μήνα. Την κρατάτε καθαρή. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα και αποτελεσματικά; Τη μεμβράνη τη χρησιμοποιούμε συνήθως για να κρατάμε έξω τον αέρα από τα προϊόντα που θέλουμε.

Όμως, κάνει θαύματα σε ότι αφορά τις λεκάνες τουαλέτας. Μια αντλία νερού απόφραξης είναι από τις γνωστές μεθόδους για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη. Αλλά, αυτό το κόλπο θα σας εκπλήξει. Τι θα χρειαστούμε λοιπόν; Ένα ρολό μεμβράνης (οπωσδήποτε καλής ποιότητας) και ένα ψαλίδι. Είναι διαθέσιμα στο σπίτι σας; Ας δούμε στην επόμενη σελίδα πώς λειτουργεί.

Ας αρχίσουμε

Το καλύτερο μέρος αυτού του κόλπου είναι ότι δε μολύνει το περιβάλλον. Μη φοβάστε αν βραχούν τα ρούχα σας. Σηκώστε το καπάκι της τουαλέτας. Στη συνέχεια τυλίξτε με τη μεμβράνη τη λεκάνη έτσι ώστε να δημιουργήστε ένα αεροστεγές στρώμα. Προσπαθήστε να σπρώξτε λίγο τη μεμβράνη προς τα κάτω για να πιέσει το νερό. Βεβαιωθείτε ότι το κάθισμα της τουαλέτας είναι καθαρό πριν το τυλίξετε με τη μεμβράνη. Έτσι, η σφράγιση θα είναι καλύτερη. Πάμε να δούμε και τα τελευταία δύο βήματα.

Μια καθαρή λεκάνη

Το πιο δύσκολο κομμάτι πέρασε. Η μεμβράνη θα αρχίσει να φουσκώνει σιγά σιγά. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πιέσετε απαλά τη μεμβράνη προς τα κάτω. Επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή αρκετές φορές. Σταδιακά, θα δείτε κάποια βρωμιά να εμφανίζεται μπροστά στη λεκάνη της τουαλέτας. Αυτός είναι και ο σκοπός.

Αφού έχετε πιέσει αρκετές φορές τη μεμβράνη, αφαιρέστε την και καθαρίστε τη βρωμιά με τα γάντια. Τώρα η λεκάνη σας είναι πεντακάθαρη και έτοιμη για χρήση ξανά! Επίσης, βγήκε όλη η βρωμιά από το εσωτερικό της και το βούλωμα της δε θα σας ταλαιπωρήσει ποτέ! Καλή τύχη!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share