Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Radiant Professional υποδέχεται τα Χριστούγεννα με την πιο γιορτινή καμπάνια "Choose to Sparkle"

Για να αναδείξουμε την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού μας!

15 Δεκεμβρίου 2022 14:02
Η Radiant Professional υποδέχεται τα Χριστούγεννα με την πιο γιορτινή καμπάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Radiant Professional υποδέχεται την πιο αστραφτερή περίοδο του χρόνου με τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια Choose to Sparkle! και πρωταγωνίστρια την εκθαμβωτική Κατερίνα Καινούργιου με μόνο στόχο, τα φετινά Χριστούγεννα, να αναδείξουμε όλες μας την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού μας!

Επαναπροσδιορίζοντας τι σημαίνει κομψότητα, η γοητευτική Κατερίνα Καινούργιου με την ακαταμάχητη ομορφιά της ποζάρει και μας χαρίζει λίγη από την Χριστουγεννιάτικη μαγεία έτσι ώστε αυτές τις γιορτές να εμπνευστούμε και να επιλέξουμε looks που δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

Χρησιμοποιώντας τις ολοκαίνουριες μεταλλικές σκιές “Eye Color Metallic” για να τονίσει την Choose to sparkle! διάθεσή της, η Κατερίνα Καινούργιου δημιουργεί το πιο glam look αναδεικνύοντας τον σαγηνευτικό δυναμισμό και τη λαμπερή ομορφιά κάθε Radiant γυναίκας.

Ένα απόλυτο statement look που μας ωθεί να δημιουργήσουμε, και κυρίως να τολμήσουμε, festive looks απολαμβάνοντας την εορταστική περίοδο, και όχι μόνο, με τον πιο όμορφο και “sparkly” τρόπο.

Κατερίνα Καινούργιου

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share