Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον... έστρωσε και τον έκανε στυλάκι η Τσαβαλιά: Με αυτή την απλή δίαιτα έμεινε μισός ο Μάρκος Σεφερλής

Τον έβαλε σε πρόγραμμα και ήρθαν τα αποτελέσματα

1 Δεκεμβρίου 2022 14:17
Τον... έστρωσε και τον έκανε στυλάκι η Τσαβαλιά: Με αυτή την απλή δίαιτα έμεινε μισός ο Μάρκος Σεφερλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής πολλές φορές έχει εμφανιστεί διαφορετικός, με τον ίδιο να καταφέρνει κάποια στιγμή, ακολουθώντας αυστηρά ένα πρόγραμμα από τη σύζυγό του, να χάσει 13 κιλά και να μείνει μισός.

Μάλιστα, στο πλευρό του ήταν φυσικά η γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία φροντίζει αρκετά την εμφάνισή της για αυτό και έβαλε σε αυστηρή διατροφή και τον σύζυγό της, «παγώνοντας» πρόσφατα με μια αποκάλυψη για του λόγου του.

Η αποκάλυψη του Μάρκου Σεφερλή για τα χαμένα του κιλά

«Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική…», είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο παρελθόν.

Στόχος του Μάρκου Σεφερλή ήταν και είναι να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα τηγανητά και τα γλυκά, τα οποία είναι και αυτά που τον παχαίνουν.

Μάλιστα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει αναλυτικά για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τόσα κιλά: «Έχασα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική. Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα. Ομελέτα με ασπράδια, κοτόπουλο η ψάρι και το βράδυ έχω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και μετά πάλι μια ομελέτα με ασπράδια. Επειδή έχω σκοπό να ανεβάσω την Τούτσι που είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ και θέλω να είμαι αδύνατος».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share