Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Ημερίδα για την ψυχική & σωματική βία από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας και τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Στο πολιτιστικό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» - Με εισηγητή τον κορυφαίο Έλληνα Ψυχίατρο, Δημήτρη Σούρα

29 Νοεμβρίου 2022 15:40
Ημερίδα για την ψυχική & σωματική βία από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας και τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο και θέμα «Ψυχική & Σωματική Βία σε παιδιά και εφήβους» συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ. το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας και το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Λ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη).

Εισηγητής της εν λόγω ενδιαφέρουσας ημερίδας– την οποία θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Βαγγέλης Νικοθόδης- θα είναι ο κορυφαίος ψυχίατρος και συγγραφέας, Διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Metropolitan, κ. Δημήτρης Σούρας!

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν δωρεάν, αλλά και να συμμετάσχουν διαδραστικά στην ημερίδα για το μείζον θέμα της ψυχικής και σωματικής βίας στα παιδιά και τους εφήβους από τα περιβάλλοντα με τα οποία αλληλεπιδρούν, θα έχουν όλοι οι πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές Νοσηλευτικής, Εργοθεραπείας και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του Νο1 ΙΕΚ στη Γλυφάδα, μαθητές Λυκείων του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

Ημερίδα για την ψυχική & σωματική βία από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας και τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Η ημερίδα που συνδιοργανώνει ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας με τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης, με ομιλητή τον καταξιωμένο Έλληνα ψυχίατρο, αποτελεί ένα μόνο δείγμα των συνεργασιών με ειδικούς από τον κλάδο της Υγείας, με γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου και των εξειδικευμένων γνώσεων που παρέχει το μεγαλύτερο ΙΕΚ στα Νότια Προάστια στους σπουδαστές του.

Πρωτοπορώντας στις Σπουδές Υγείας & Παιδαγωγικών, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ παρέχει ουσιαστική, πολυεπίπεδη κατάρτιση στους σπουδαστές του, πέραν των καθορισμένων ωρών διδασκαλίας, με βασικό άξονα το ολιστικό εκπαιδευτικό μοντέλο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: http://www.iekalfa.gr

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share