Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τυχερός ο Κώστας Μπακογιάννης: Με αυτή τη διατροφή κι ένα ιδιαίτερο μυστικό διατηρεί το ιδανικό σώμα μετά από γέννα η Σία Κοσιώνη

Μια από τις πιο κομψές γυναίκες της showbiz

26 Νοεμβρίου 2022 13:24
Τυχερός ο Κώστας Μπακογιάννης: Με αυτή τη διατροφή κι ένα ιδιαίτερο μυστικό διατηρεί το ιδανικό σώμα μετά από γέννα η Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να έχει ένα παιδί με τον Κώστα Μπακογιάννη, το μικρό Δήμο, ωστόσο έχει καταφέρει να διατηρεί ένα άψογο σώμα, καταφέρνοντας να είναι μια από τις πιο κομψές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, που συμμετείχε και σε μια συγκλονιστική καμπάνια, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της και να κάνει πράγματα που αγαπά.

Μπορεί εμείς να την βλέπουμε καθημερινά με τα αυστηρά ταγιέρ να μας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ελληνική και την διεθνή επικαιρότητα, όταν κλείνουν τα φώτα είναι μία τρυφερή μανούλα για τον γιο της Δήμο τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, αρκετές φορές περνάει και χρόνο για τον εαυτό της, κάτι που έχουμε ανάγκη όλες οι γυναίκες. Ωστόσο, πολλές φορές η Σία Κοσιώνη έχει απαθανατιστεί στο κέντρο της Αθήνας να γυμνάζεται παρέα πάντα με τον γιο της, Δήμο.

Μαμά και γιος είναι αχώριστοι, ενώ φαίνεται ότι ο μικρός Δήμος είναι και ο προσωπικός της βοηθός στις ασκήσεις της.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της η Σία Κοσιώνη μας έδειξε πως κάνει γυμναστική παρέα με τον γιο της και το στιγμιότυπο είναι απλά μοναδικό.

Έβαλε τη φόρμα της, τα αθλητικά παπούτσια και ξεκίνησε τα push ups, αλλά δεν υπολόγισε τον γιο της.... και σχολίασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Κάνοντας σοβαρή γυμναστική απερίσπαστη!»

Όπως όλα δείχνουν, η ίδια προτιμά την αερόβια γυμναστική, αφού κάνει στατικές ασκήσεις και τρέξιμο για να παραμένει σε φόρμα.

Έτσι κατάφερε να χάσει 15 κιλά

Η Σία Κοσιώνη, μάλιστα, είχε καταφέρει να χάσει 15 κιλά, αφήνοντας πίσω το επιπλέον βάρος της εγκυμοσύνης.

Το μυστικό της, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι η τακτική άσκηση σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής. Ιδού και η δίαιτά της, όπως τη δημοσιεύει το περιοδικό Χάϊ, για εκείνες που θέλουν να μάθουν τι έτρωγε η Σία Κοσιώνη και έχασε 15 κιλά:

-4 μερίδες από γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι και 30 γραμμ. τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου).

-3-5 μερίδες φρούτα εποχής. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 1 φρούτο μεσαίου μεγέθους ή 1 φέτα καρπούζι.

-3-5 μερίδες την ημέρα ωμά ή βραστά λαχανικά.

-5-7 μερίδες από τροφές όπως ψωμί, δημητριακά ή βρώμη, ρύζι, μακαρόνια ή κράκερς/ρυζογκοφρέτες κ.λπ.

-2 μερίδες πρωτεΐνη: Την πρωτεΐνη την προτιμούμε από τροφές όπως είναι το κόκκινο κρέας, το ψάρι, τα αβγά, τα όσπρια και οι ανάλατοι ξηροί καρποί. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 80-100 γραμμ. κρέας ή πουλερικά ή ψάρι, 1/2 φλιτζάνι όσπρια, 2 αβγά ή 8-10 ξηρούς καρπούς.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share