Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Natrice γιορτάζει 30 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας

Παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στο χώρο της κοσμετολογίας και της αισθητικής

6 Οκτωβρίου 2022 14:18
Η Natrice γιορτάζει 30 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα 30 χρόνια ένα πράγμα παραμένει σταθερό και αδιαπραγμάτευτο: η προσήλωση στην ποιότητα των πρώτων υλών για τα προϊόντα της και στις εξειδικευμένες υπηρεσίες του Κέντρου Ευεξίας & Νεότητας, Natrice Medical Spa.

Στη Natrice η ομορφιά δεν έχει ηλικία γιατί υπάρχει ένα προϊόν και μια υπηρεσία για κάθε ανάγκη!

Εληξίριο Νεότητας & Ευεξίας

Σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής, ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί χαλάρωση & ηρεμία, εξοπλισμένο με υπερσύχρονα μηχανήματα και στελεχωμένο με άρτια καταρτησμένο προσωπικό, μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια που σας αξίζει και να αναζοωγονήσετε το σώμα και το πνεύμα σας,

Οι επεμβατικές θεραπείες του Natrice Medical Spa, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου έλληνα πλαστικού χειρουργού Δρ. Χρήστου Ασυμομήτη, γίνονται με το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και επιτυχίας για την υγεία και τη φροντίδα ομορφιάς των πελατών μας.

 Η Natrice γιορτάζει 30 χρόνια στο χρόνο της ομορφιάς και της ευεξίας

Υπηρεσίες

Μασάζ Σώματος

Ολιστικό μασάζ

Το ολιστικό θεραπευτικό μασάζ είναι μια εμπειρία αναζωογόνησης των κυττάρων και ολόκληρου του οργανισμού, που δίνει θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος.

Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Η φροντίδα και το άγγιγμα που επιβάλει η τεχνική του χαλαρωτικού μασάζ, συμβάλει στην βελτίωση της ψυχολογίας, την απομάκρυνση του άγχους και την συνολική χαλάρωση του σώματος. Βασική ιδιότητα του είναι η αντιμετώπιση πόνων του σώματος και των πονοκεφάλων, η μείωση συσπάσεων, του στρες και της κόπωσης.

Luxury Candle Massage

Ζεστό κερί μασάζ από φυσική σόγια. Προσφέρει μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας. Σε συνδυασμο με μια σειρά τεχνικών μασάζ, χαλάρώνει το μυϊκό σύστημα, διεγείρει την αιματική κυκλοφορία και αποβάλλει την ένταση και το στρες.

Άνω Κορμού

Μέση – πλάτη – αυχένας – χέρια

Απολέπισης

PEELING με κόκκους άμμου

Τρίπτυχο Απόλαυσης

2 ώρες αφιερωμένες αποκλειστικά στην ευαξία, την τόνωση και την αναζωογόνηση. Το τρίπτυχο περιλαμβάνει μισή ώρα υδροθεραπεία σε πισίνα jaccuzi με ειδικά Jet διαβαθμισμένης πίεσης, μισή ώρα μασάζ σουηδικής μάλαξης & 60 λεπτά θεραπεία καθαρισμού, ενυδάτωσης και σύσφιξης προσώπου με τα πολυτελή προϊόντα Natrice.

CHOCO Body Mask

Βαθιά ενυδατικό μασάζ για choco lovers και όχι μόνο!

Κυτταρίτιδας Λεμφικό

Κυτταρίτιδας με βεντούζες Το μασάζ κυτταρίτιδας ασκείται με δυναμικές, έντονες και γρήγορες τεχνικές των χεριών, και βοηθάει επιπρόσθετα στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Το μασάζ με βεντούζες είναι μια πανάρχαια τεχνική.

 Η Natrice γιορτάζει 30 χρόνια στο χρόνο της ομορφιάς και της ευεξίας

Θεραπείες Προσώπου

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

Χρησιμοπούνται τοπικά στο πρόσωπο για να μειώσουν το στρες, να ενεργοποιήσουν τη μικροκυκλοφορία και να κάνουν ένα φυσικό λίφτινγκ.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Μη επεμβατική, ασφαλής και υψηλής αποτελεσματικότητας μέθοδος. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση αναζωογονώντας τους ινοβλάστες - τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη σύνθεση των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η θεραπεία ενδείκνυται για ανάπλαση, τόνωση, σύσφιξη και σε βάθος αναζωογόνηση του δέρματος.

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή ελαστίνης, λειαίνει τις ρυτίδες και αναπλάθει το δέρμα.

DERMAPEN ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

(Πρόσωπο – Λαιμό)

To dermapen είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό για να πραγματοποιήσει άμεση διαδερμία. Έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί την διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, ο οποίος παράγει τις ουσίες που χρειάζεται.

Στοχεύει απευθείας στα προβληματικά σημεία επιτυγχάνει την επανόρθωση των ουλών και των ρυτίδων χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο πρόσωπο. Η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη.

 Η Natrice γιορτάζει 30 χρόνια στο χρόνο της ομορφιάς και της ευεξίας

Αντιγηραντικό Μασάζ Προσώπου

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Θεραπεία αναζωογόνησης. Peeling, μασάζ προσώπου & ντεκολτέ, εφαρμογή μάσκας προσώπου, serum – ενυδατικής ενυδάτωσης.

ΔΕΡΜΑΤΟΑΝΑΛΥΣΗ

Για να έχετε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης του δέρματός σας.

 Η Natrice γιορτάζει 30 χρόνια στο χρόνο της ομορφιάς και της ευεξίας

Θεραπείες Σώματος

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στην πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα υδροθεραπείας της Natrice μπορείτε να απολαύσετε τις θεραπείες με υδρομασάζ αναβαθμίζοντας την ποιότητα της υγείας σας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού μας.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Λέμε αντίο στο επίμονο πάχος.

Η κρυολιπόλυση χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη ώστε να στοχεύει και να κρυσταλλοποιήσει τα λιποκύτταρα.

Τα λιποκύτταρα σταδιακά πεθαίνουν και στη δυνέχεια αποβάλλονται μέσω της λέμφου από το σώμα.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Με μηχανήματα τελευταία τεχνολογίας.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

VACCUUM

CAVITATION

Ιατρική αισθητική με την υπογραφή του Δρ. Ασημομύτη

Ο Δρ Χρήστος Ασημομύτης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, επιβλέπει την επιστημονική ομάδα της Natrice.

Η μακροχρόνια εμπειρία του, η άρτια κατάρτιση και η επαγγελματική προσέγγιση του, διασφαλίζουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας για την υγεία και τη φροντίδα ομορφιάς των πελατών της Natrice. Είναι πάντα παρών, συμβουλεύοντας και δίνοντας σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια προσφέροντας στη Natrice την ασφάλεια ενός επιτυχημένου αποτελέσματος.

Θεραπείες:

  • ΒΟΤΟΧ
  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ
  • ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΑΠΛΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΝΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ
  • ΝΗΜΑΤΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ
  • ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
  • ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΑΠΟ 20 ευρώ
  • ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Προσφέρετε ένα ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σας!

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ!

Στο Natrice Medical SPA μπορείτε να γιορτάσετε τις προσωπικές σας στιγμές (γενέθλια, μπάτσελορ πάρτι, κ.λπ) και να τις κάνετε αξέχαστες!

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ 2

Δώστε μια νότα πολυτέλειας στη ζωή σας!

Σχεδιάστε βάσει των δικών σας αναγκών και επιθυμιών, μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

Κέντρο Ευεξίας & Νεότητας Natrice Medical Spa

Βασ. Σοφίας 68, Μαρούσι

Τηλ.: 210 8020096 www.natrice.gr

e-shop www.natrice.shop

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share