Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ούτε 10 λεπτά: Αυτό είναι το μακιγιάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή που «τρέλανε» το διαδίκτυο! (photo)

Πανέμορφη!

6 Οκτωβρίου 2022 12:44
Ούτε 10 λεπτά: Αυτό είναι το μακιγιάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή που «τρέλανε» το διαδίκτυο! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αγαπάει το βαρύ μακιγιάζ και όμως πάντα, τονίζει πολύ σωστά τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Στο Instagram feed μας, ξεχωρίσαμε μια εμφάνισή της την οποία και πρέπει να αντιγράψεις γιατί δεν θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά αλλά σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις με το make up look σου. Με την ευκαιρία δες και το μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου.

Το μακιγιάζ που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και παίρνει 10 λεπτά

Με έντονο eyeliner, γήινους τόνους στα μάτια και nude lip gloss, η Σταματίνα Τσιμτσιλή «πόνταρε» σε ένα από τα πιο κλασικά μακιγιάζ και φυσικά δεν έχασε. Αν εσύ δεν αγαπάς ωστόσο το eyeliner, μπορείς απλά να τονίσεις την κόγχη του ματιού σου με μια σκιά είτε σε πιο σκούρο καφέ από αυτό που έχεις χρησιμοποιήσει για το καπάκι του ματιού σου, είτε και σε μαύρο. Παρόμοιο μακιγιάζ κάνει συχνά και η Ελένη Μενεγάκη, με την διαφορά ότι τονίζει τα χείλη της με πιο έντονα κραγιόν όπως αυτό εδώ. Εσύ, τι θα επιλέξεις;

Δες την σχετική φωτογραφία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το μακιγιάζ της:

μακιγιάζ Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεσαι πώς την αποκαλεί ο Θέμης Σοφός!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδάκια. Παράλληλα, δείτε ποιο είναι το παράπονο της παρουσιάστριας.

Η παρουσιάστρια είχε δώσει στο παρελθόν συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λέει» και είχε αποκαλύψει πώς την αποκαλεί ο σύζυγός της.

«Άντε, να το πω… Πιτίτα με φωνάζει… Είχαμε βρει κάποια στιγμή κάτι παιδικές κασέτες και σε μια από αυτές η μαμά μου με ρωτούσε “πώς σε λένε;”. Εγώ δεν μπορούσα να πω Σταματίνα και έλεγα “Πιτίτα με λένε!”. Έτυχε να το ακούσουμε μαζί με τον Θέμη και από τότε μου έμεινε…», αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share