Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φυσικό άνοιγμα στα μαλλιά: Κάντε το εύκολα και μόνοι σας στο σπίτι με λεμόνι και άλλα 2 υλικά

Σπιτικό κόλπο για ξανθά μαλλιά σαν φυσικά

27 Σεπτεμβρίου 2022 10:41
Φυσικό άνοιγμα στα μαλλιά: Κάντε το εύκολα και μόνοι σας στο σπίτι με λεμόνι και άλλα 2 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ξανθό χρώμα είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο πολλών γυναικών. Οι ειδικοί σε θέματα ομορφιάς θεωρούν πως το ξανθό χρώμα είναι στα καλύτερά του και πιο δημοφιλές από ποτέ. Μάλιστα, οι πιο φυσικές αποχρώσεις του είναι το απόλυτο trend. Θέλετε να το αποκτήσετε και εσείς; Σας δείχνουμε τον τρόπο για να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας φυσικά και χωρίς βαφές. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το λεμόνι για να μην μυρίζει το σπίτι μετά το σφουγγάρισμα.

Για ένα ανοιχτόχρωμο, φυσικό χρώμα που θα μοιάζει σαν να το έχει φιλήσει ο ήλιος, λοιπόν, χρησιμοποιήστε:

Χαμομήλι

Βράστε μεγάλη ποσότητα νερού και προσθέστε χαμομήλι, έτσι ώστε να φτιάξετε ένα πλούσιο ρόφημα χαμομηλιού. Μόλις κρυώσει, απλώστε το ρόφημα στα μαλλιά σας, όπως θα κάνατε, αν τα ξεπλένατε την ώρα του λουσίματος. Στη συνέχεια, όπως θα είστε, με τα βρεγμένα μαλλιά από το ρόφημα χαμομηλιού, αφήστε τα να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο. Ιδανική λύση είναι να βγείτε στο μπαλκόνι, για να τα δει ο ήλιος. Ο συνδυασμός χαμομηλιού και ήλιου εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα. Μόλις στεγνώσουν, ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με αρκετό νερό και δείτε άμεσα την διαφορά στον τόνο του μαλλιού σας. Αν θέλετε, ακόμα πιο ξανθό αποτέλεσμα, επαναλάβετε τη διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Φυσικό άνοιγμα στα μαλλιά: Κάντε το εύκολα και μόνοι σας στο σπίτι με λεμόνι και άλλα 2 υλικά

Χυμός λεμονιού

Στύψτε 2 λεμόνια και ανακατέψτε τον χυμό λεμονιού που θα προκύψει με ίση ποσότητα νερού. Μεταφέρετε το υγρό μείγμα σε ένα μπουκαλάκι, μπολάκι ή βαποριζατέρ και ψεκάστε το στα στεγνά μαλλιά σας. Η συνέχεια είναι γνωστή. Βγείτε στον ήλιο, για να στεγνώσουν τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Ο συνδυασμός του ήλιου και του λεμονιού κάνει, επίσης, θαύματα. Μόλις τα μαλλιά σας στεγνώσουν, ξεπλύνετέ τα καλά με άφθονο νερό.

Όση περισσότερη ώρα καθίσετε στον ήλιο, τόσο καλύτερα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, μην αμελήσετε να φροντίσετε και να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας με την αντηλιακή σας κρέμα.

Μέλι

Και αν θέλετε, τα μαλλιά σας να θυμίζουν το χρώμα του μελιού, τι καλύτερο από το να χρησιμοποιήσετε αυθεντικό μέλι στα μαλλιά σας. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται να βγείτε στον ήλιο. Ιδανικό και για εσάς που δουλεύετε τις πρωινές ώρες που ο ήλιος καίει, και έχετε ελεύθερο χρόνο να περιποιηθείτε να μαλλιά σας μόνο μετά τη δύση του. Απλώστε μέλι κατά μήκος όλου του μαλλιού, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες σε τέτοια ποσότητα έτσι ώστε να καλυφθεί και κάθε τρίχα με μέλι. Τυλίξτε έπειτα, τα μαλλιά σας με μια πλαστική μεμβράνη και αφήστε το μέλι να δράσει με τις θαυματουργές του ιδιότητες για 2 ώρες. Μπορείτε να το αφήσετε και για όλο το βράδυ, αν δεν σας ενοχλεί. Έτσι κι αλλιώς, όση περισσότερη ώρα, τόσο καλύτερα. Μόλις αφαιρέσετε την μεμβράνη, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό. Και έτοιμο το νέο σας λουκ!

Γιατί, αν χρειάζεστε μια αλλαγή στα μαλλιά σας που θα μυρίζει καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε άμεσα τα προϊόντα της φύσης που υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σας με τον πιο υγιή και ασφαλή τρόπο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share