Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είναι εκθαμβωτική στα 63 της και βάζει κάτω όλες τις 20άρες: Η ειδική διατροφή της Άντζελας Γκερέκου για να μένει νέα και λαμπερή

Πραγματικά εντυπωσιακή όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει

14 Σεπτεμβρίου 2022 14:58
Είναι εκθαμβωτική στα 63 της και βάζει κάτω όλες τις 20άρες: Η ειδική διατροφή της Άντζελας Γκερέκου για να μένει νέα και λαμπερή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου μπορεί να έχει φτάσει στα 63 της χρόνια, αλλά πάντοτε είναι ίδια με το «Κορίτσι της Μάνης», που είχαμε θαυμάσει στο παρελθόν, όταν ήταν πολύ πιο νέα, με την ομορφιά της να είναι πιο εκθαμβωτική και από πολλές νεότερές της.

Πρόσφατα, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ αποκάλυψε τις νέες διατροφικές της συνήθειες για το επόμενο διάστημα, καταφέροντας με αυτό τον τρόπο να παραμένει νέα, όμορφη και λαμπερή εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της.

Η Γκερέκου, που συγκινεί διαρκώς με τα λόγια της για τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει αποτοξίνωση, δίνοντας έμφαση στα λαχανικά, στα φρέσκα φρούτα και στους χυμούς και αποφεύγοντας όλα τα τρόφιμα που θεωρούνται επιβλαβή για τον οργανισμό.

«Καλημέρα με ένα φρέσκο χυμό, ροδι-πορτοκαλι! Η αποτοξίνωση αρχίζει!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο Instagram.

Η φωτογραφία με μαγιό που το αποδεικνύει και... έφερε πανικό

Πρόσφατα, μάλιστα, η Γκερέκου, όταν απολάμβανε τις διακοπές της δημοσίευσε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που άφησε άναυδους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι και το κορμί της στα 63 της χρόνια είναι αψεγάδιαστο. Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια και likes από τους θαυμαστές της.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share