Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το «ελιξήριο της νεότητας» για την Κάτια Δανδουλάκη: Αυτή τη δίαιτα ακολουθεί και είναι σαν μοντέλο στα 73 της!

«Υποχρεωτικά στερούμαι...»

12 Αυγούστου 2022 18:07
Το «ελιξήριο της νεότητας» για την Κάτια Δανδουλάκη: Αυτή τη δίαιτα ακολουθεί και είναι σαν μοντέλο στα 73 της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη μπορεί να είναι 73 χρονών, ωστόσο, διατηρεί άψογο κορμί. Η ηθοποιός παρά το αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα της, πάντα βρίσκει χρόνο για γυμναστική, ενώ κάνει σωστή διατροφή την οποία ακολουθεί πιστά.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό "7 Μέρες TV", είχε αναφέρει όλους τους κανόνες που έχει βάλει στη διατροφή της.

Δείτε επίσης: Η θαυματουργή δίαιτα της Κατερίνας Ζαρίφη: Έτσι έχασε 20 κιλά σε 8 μήνες!

Η δίαιτα που ακολουθεί η Κάτια Δανδουλάκη

κατια-δανδουλακη-12-8

«Και αυτό το μυστικό έχει να κάνει με δουλειά και κανόνες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ τον εαυτό μου. Τον πρόσεχα όσο μπορούσα. Ήθελα να κρατήσω αυτήν τη νεανική ζωντάνια. Βεβαίως, τα χρόνια περνάνε. Έχω απόλυτη επίγνωση της συνθήκης. Δεν μου επιτρέπω όμως να παραιτηθώ. Δεν υπάρχει καμία μέρα που δεν κάνω την εικοσάλεπτη γυμναστική μου. Προσέχω τη διατροφή μου. Υποχρεωτικά στερούμαι τα γλυκά. Τίποτα δεν αποκτάται εύκολα. Απαιτεί δουλειά. Θέλω να παίξω τους ρόλους που επιθυμώ, χωρίς τον περιορισμό της εξωτερικής εικόνας», είχε αποκαλύψει η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία έχει περάσει πολύ άσχημα στη ζωή της.

Όσα είχε πει το 2015 για τα κιλά της η Κάτια Δανδουλάκη

κατια-δανδουλακη-12-8

«Είναι γελοίο αυτό που λένε, ότι δεν κάνω τίποτα. Κάνω τα πάντα για να μοιάζω νέα. Έχω κάνει πολύ δουλειά για να μείνω στα κιλά μου, κάνοντας γυμναστική και τρώγοντας σωστά, βάζοντας κρέμες και οτιδήποτε κρατάει το πρόσωπό μου όχι παραμορφωμένο. Κι αυτή είναι η συμβουλή μου για κάθε μία που θέλει να είναι φρέσκια, υγιής και όχι παραμορφωμένη. Μη φανταστεί κανείς ότι με ένα χάπι αδυνατίζεις ή με ένα χάπι κάνεις γυμναστική! Δουλεύω για τη φυσική μου κατάσταση πολύ και επίπονα. Τρώω πολλές ποσότητες από πράγματα που δεν παχαίνουν. Τρελαίνομαι με τα γλυκά. Θα μπορούσα να φάω 18 παγωτά σικάγο και δύο τούρτες μόνη μου!».

«Γυμνάζομαι κάθε μέρα! Αυτό ξεκίνησε όταν έκανα το σήριαλ Λένη, όπου σήκωνα συνέχεια τη Δήμητρα Δουμένη. Τώρα πια κάνω ασκήσεις με λάστιχα στο πάτωμα κάθε πρωί. Είτε κοιμηθώ τρεις ώρες, είτε τέσσερις ώρες, το πρόγραμμα ετοιμασίας μου περιλαμβάνει και τη γυμναστική. Είμαι στρατιώτης!».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share