Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

LORVENN HAIR PROFESSIONALS: Νέες vegan κρέμες Naturally Wavy και Finest Curl

28 Ιουλίου 2022 15:32
LORVENN HAIR PROFESSIONALS: Νέες vegan κρέμες Naturally Wavy και Finest Curl
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H LORVENN HAIR PROFESSIONALS διευρύνει την σειρά των styling προϊόντων της προσφέροντας φέτος την Άνοιξη λάμψη και στυλ στα σπαστά και σγουρά μαλλιά με τις νέες κρέμες φορμαρίσματος! Οι νέες vegan κρέμες Naturally Wavy και Finest Curl ελέγχουν και διαμορφώνουν το σχήμα των μαλλιών, αυξάνουν την ελαστικότητα και την ενυδάτωσή τους και εξαφανίζουν το φριζάρισμα!

Ολοκληρώστε την διαδικασία περιποίησης των μαλλιών σας τονίζοντας την φυσική ομορφιά τους με τις κρέμες φορμαρίσματος Naturally Wavy για σπαστά ή με ελαφριές μπούκλες μαλλιά και Finest Curl για πολύ σγουρά μαλλιά με έντονες μπούκλες. Η κρέμα Finest Curl με ειδική σύνθεση χωρίς σιλικόνη για μαλλιά με έντονες μπούκλες περιέχει ένα συνδυασμό φυτικών συστατικών ώστε να διαμορφώσει και τις πιο απαιτητικές και ατίθασες μπούκλες: Περιέχει εκχυλίσματα λιναρόσπορου και σπόρων chia για ενίσχυση του curly σχήματος των μαλλιών και προβιταμίνη Β5 για επιπλέον ενυδάτωση ενώ ο συνδυασμός από έλαιο καρύδας, σόγιας και Babassu βοηθάει στη συγκράτηση των φυσικών ελαίων της τρίχας και έχει θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την φυσική όψη των μαλλιών.

LORVENN HAIR PROFESSIONALS: Νέες vegan κρέμες Naturally Wavy και Finest Curl

Με ειδικά μελετημένη σύνθεση, η νέα σειρά της LORVENN προστατεύει τα μαλλιά από τον αέρα, την θερμότητα και την υγρασία εξαφανίζοντας το φριζάρισμα μια για πάντα! Η Naturally Wavy και η Finest Curl περιποιούνται τα μαλλιά σας αφήνοντάς τα λεία και απαλά, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας και με αξιοζήλευτο όγκο που διαρκεί όλη την ημέρα. Όποια κρέμα από τις δύο κι αν σας ταιριάζει, να είστε σίγουρες πως θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από το φριζάρισμα, θα βελτιώσει το σχήμα τους και θα τα μεταμορφώσει κάνοντάς τα ανάλαφρα, απαλά και λαμπερά!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share