Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

AG Pharm: Τέρμα στις ραγάδες και την κυτταρίτιδα!

2 νέες προϊόντα για να αποκτήσεις το τέλειο σώμα για την παραλία

26 Ιουλίου 2022 12:09
AG Pharm: Τέρμα στις ραγάδες και την κυτταρίτιδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να απολαύσεις τα μπάνια στη θάλασσα, νιώθοντας άνετα με το σώμα σου και την εξωτερική σου εμφάνιση, χάρη στις δύο νέες προτάσεις περιποίησης και ομορφιάς της ag Pharm.

Body Shape System: Body Shape Serum 200ml & SCRUB 200ml με ΔΩΡΟ Βουρτσάκι μασάζ δυο όψεων

AG Pharm body serum

To Body Shape Serum έχει λεπτόρρευστη υφή, συνδυάζει τον παράγοντα “Ecolism” το οποίο είναι εκχύλισμα πράσινου καφέ, με φυτικά συστατικά υψηλής ποιότητας, ειδικά μελετημένων για τη συνεισφορά τους στη βελτίωση της εικόνας χαλάρωσης και της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Περιέχει:

• Αλλαντοϊνη, Πανθενόλη & Υαλουρονικό οξύ

• Εκχυλίσματα Guarana,, Ivy, Ruscus, Orange

Το Body Shape Scrub είναι απολεπιστικό αφρόλουτρο σώματος. Οι φυσικοί κόκκοι περλίτη που περιέχει, λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Τα εκχυλίσματα του συμβάλλουν συνδυαστικά στην μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Ενισχυμένο με γάλα γαϊδούρας για να αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

Περιέχει:

• Perlite

• Εκχυλίσματα Ruscus, Guarana, Ivy, Fucus

• Καφεϊνη

• Donkey milκ

Derma Body Roller 1,50mm με ΔΩΡΟ το Body Shape Serum 200gr

AG Pharm

Το derma roller είναι μια μικρή συσκευή που αποτελείται από μικροσκοπικές βελόνες που με το πέρασμά της πάνω από το δέρμα διεγείρει την μηχανική φυσικής επούλωσης του δέρματος αλλά και την παραγωγή παραγόντων ανάπτυξης. Το derma roller είναι ιδανικό για τη μείωση των ουλών, των ραγάδων και την επιδερμική σύσφιξη.

H κυτταρίτιδα αποτελεί ένα πολύ συχνό αισθητικό πρόβλημα το οποίο παραμένει δυσεπίλυτο. Οι θεραπείες με derma rollers σε συνδυασμό με την εφαρμογή ειδικών μειγμάτων όπως του ag Pharm Body Shape Serum βελτιώνουν την κυτταρίτιδα και επιπλέον συσφίγγουν το υπερκείμενο δέρμα.

Tip: Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους του δέρματος, ακόμα και στα πιο λεπτά δέρματα. Είναι δε αποτελεσματική σε όλες τις ηλικίες. Δεν θα πρέπει όμως να γίνεται εφαρμογή σε περιοχή με ενεργή δερματική νόσο ή πληγή.

Όλα τα προϊόντα της ag Pharm θα τα βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία καθώς και στην ιστοσελίδα agpharm.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share