Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα μυστικά της παραλίας: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν βγείτε στη θάλασσα

Μεγάλη προσοχή!

20 Ιουλίου 2022 12:13
Τα μυστικά της παραλίας: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν βγείτε στη θάλασσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει τρόπος να έχουμε τέλεια μαλλιά στην παραλία; Να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά σπυράκια; Να έχουμε πανέμορφα πόδια; Η απάντηση είναι:”φυσικά”, χάρη σε 3 μικρά μυστικά που μοιραζόμαστε μαζί σας. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο κόλπο με το μαλακτικό μαλλιών στο πλυντήριο ρούχων.

Μυστικό 1 - Για τέλεια μαλλιά στην παραλία

 Τα μυστικά της παραλίας: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν βγείτε στη θάλασσα

Τώρα που η θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει και η θάλασσα μας καλεί σε δροσερές βουτιές , ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η ξηρότητα των μαλλιών.

Αν θέλετε να έχετε τέλεια μαλλιά πριν και μετά την παραλία, εκτός από τα ειδικά προϊόντα χρησιμοποιήστε και την μάσκα μαλλιών σας. Βάλτε μία μικρή ποσότητα στα δάκτυλα σας και εφαρμόστε την στα μαλλιά σας από το ύψος των αυτιών και κάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψετε τα μαλλιά σας από την έκθεση στον ήλιο και στην αλμύρα. Ενώ, παράλληλα θα μαλλιά σας θα αποκτήσουν και έναν ανάλαφρο κυματισμό.

Tip: H ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το μέγεθος ενός μπιζελιού, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μαλλιά σας, αντί για κυματιστά, θα φαίνονται λιπαρά.

Μυστικό 2 - Για πόδια χωρίς φουσκάλες

Τα μυστικά της παραλίας: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν βγείτε στη θάλασσα

Το καλοκαίρι απαιτεί βελούδινα πόδια, χωρίς σκασίματα και φουσκάλες. Δυστυχώς όμως, είναι σύνηθες το φαινόμενο τα καινούργια μας παπούτσια να δημιουργούν επίπονες φουσκάλες. Ο τρόπος να τις αποφύγουμε είναι πολύ απλός. Αλείψτε ή ψεκάστε τα πόδια σας με αποσμητικό.

Μυστικό 3 - Για να εξαφανίσετε τα αντιαισθητικά σπυράκια

Μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του καλοκαιριού είναι τα αντιαισθητικά σπυράκια που είτε εμφανίζονται ξαφνικά, είτε οφείλονται στα τσιμπήματα κουνουπιών. Η λύση βρίσκεται στο υγρό των φακών επαφής σας, το οποίο μπορεί να εξαφανίσει τα σπυράκια σε 25 μόλις λεπτά. Ο τρόπος απλός: ρίξτε σε λίγο βαμβάκι μερικές σταγόνες από το υγρό των φακών επαφής. Αφήστε το στο ψυγείο για μερικά λεπτά και έπειτα εφαρμόστε το εμποτισμένο βαμβάκι πάνω από το σπυράκια. Αφήστε το να δράσει για περίπου 25 λεπτά. Η ερυθρότητα και η φλεγμονή θα έχουν μειωθεί μέσω της συρρίκνωσης των αιμοφόρων αγγείων και έτσι τα σπυράκια θα είναι λιγότερο ορατά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share