Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κάντε το και θα μας θυμηθείτε! Η νέα τεχνική βαφής μαλλιών «αρνείται» το αλουμινόχαρτο

Δώστε βάση!

14 Ιουλίου 2022 14:17
Κάντε το και θα μας θυμηθείτε! Η νέα τεχνική βαφής μαλλιών «αρνείται» το αλουμινόχαρτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πιο hot τάση στις βαφές μαλλιών είναι αδιαμφισβήτητα οι παγωμένες αποχρώσεις! Το “frosting” το οποίο φαίνεται να λατρεύει και η Halle Berry, το έχουν ήδη υιοθετήσει πολλές διάσημες γυναίκες, ενώ δεν είναι λίγοι και οι άντρες που το τόλμησαν, κυρίως στο εξωτερικό.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πώς το έκανε αυτό; Το μοναδικό αποτέλεσμα που πέτυχε τυλίγοντας τις μπανάνες με αλουμινόχαρτο!

Η τεχνική αυτή είναι απλή, καθώς προκύπτει από τις κλασικές ανταύγειες που όμως βάφονται σε συγκεκριμένα σημεία στην επιφάνεια των μαλλιών, χαρίζοντας διακριτική λάμψη και φωτεινές λεπτομέρειες στην εμφάνισή σας.

Halle Berry: Η νέα τεχνική υπόσχεται φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου

Η φυσική όψη του “frosting” επιτυγχάνεται, επειδή οι ανταύγειες βάφονται απευθείας στα μαλλιά και όχι σε αλουμινόχαρτο, όπως μπορεί να έχεις συνηθίσει. Η έλλειψη αλουμινόχαρτου κρατά το χρώμα στην κορυφή των μαλλιών, αντί να μετακινείται μέχρι το τέλος.

Η Halle Berry, η Sophia Richie, η Hailey Bieber είναι μερικές μόνο από τις stars που εμπιστεύτηκαν την τεχνική frosting στα μαλλιά τους και υιοθέτησαν τις λεπτές ανταύγειες στην επιφάνεια της τρίχας τους.

Frosting: Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις για την νέα τεχνική βαφής

Το όνομα “frosted” συνήθως αναφέρεται σε έναν παγωμένο τόνο βαφής, ωστόσο υπάρχει χώρος για να δοκιμάσεις και να αποκτήσεις μία εμφάνιση και με πιο ζεστούς, πιο χρυσούς τόνους.

Τι άλλο πρέπει να λάβεις υπόψιν με το frosting; Τον χρόνο συντήρησής του! Και αυτό θα καθοριστεί από το επίπεδο φωτεινότητας που επιδιώκεις, καθώς και πόσο φυσικές θέλεις να φαίνονται οι ανταύγειες.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο απόχρωσης ή φωτεινότητας που θα επιλέξεις, προσπάθησε να υπάρχει μία απαλή αντίθεση με τις παγωμένες ανταύγειες σου και το υπόλοιπο μαλλί σου, για να έχεις μία σούπερ εμφάνιση σαν της Halle Berry και της Sophia Richie.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share