Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι γιατροί αφαίρεσαν το νεφρό αυτής της γυναίκας και τους "κόπηκε" το αίμα - Δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο

Δεν πίστευε στα μάτια του

14 Ιουλίου 2022 13:00
Οι γιατροί αφαίρεσαν το νεφρό αυτής της γυναίκας και τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί μια επιλογή τελικά να αποβεί μοιραία για μερικούς ανθρώπους. Αυτή η γυναίκα στην παρακάτω ιστορία αποφάσισε να δώσει το νεφρό της, και όταν έγινε το χειρουργείο άφησε τους γιατρούς με το στόμα ανοικτό.

Ο Μπίλ Σούλτς, δεν θα έβγαινε ποτέ με μια γυναίκα που ήταν χωρισμένη με παιδί, αλλά όταν συνάντησε και ερωτεύτηκε την Παμ το 1982, άλλαξε γνώμη. Επίσης, όταν γνώρισε την δύο χρονών κόρη της Παμ , την λάτρεψε και δέθηκε μαζί της αμέσως.

Όλες οι παλιές του θεωρίες, ανήκαν πια στο παρελθόν. Έβλεπε το μικρό κοριτσάκι σαν να ήταν δική του κόρη. Τελικά, ο Μπίλ και η Παμ παντρεύτηκαν και ζούσαν όλοι μαζί πολύ ευτυχισμένοι. Ο Bil αθλούνταν και είχε έντονη σωματική δραστηριότητα, όμως με την πάροδο των χρόνων έχανε όλο και περισσότερη ενέργεια. Έτσι, μια μέρα αποφάσισε να επισκεφτεί ένα γιατρό.

Η διάγνωση του γιατρού έλεγε ότι ο Μπίλ είχε λευχαιμία και έπρεπε να ξεκινήσει επειγόντως χημειοθεραπείες. Η θεραπεία πήγε καλά για 18 μήνες, μέχρι που η ασθένεια του Μπίλ επανήλθε. Έτσι δέχτηκε μια δωρεά βλαστοκυττάρων. Μετά από ισχυρή φαρμακευτική αγωγή τα νεφρά του καταστράφηκαν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού.

Οι γιατροί αφαίρεσαν το νεφρό αυτής της γυναίκας και τους 'κόπηκε' το αίμα - Δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο

Το πρόβλημα ήταν, ότι κανένα από τα πέντε αδέρφια του δεν είχε τον κατάλληλο τύπο αίματος. Η κόρη της Παμ ήθελε πολύ να κάνει το τεστ για να δει αν μπορεί να είναι δότης. Έτσι και έγινε, όπως έκανε και αυτή εδώ η κοπέλα για τον πατέρα της. Αυτή ήταν ο τέλειος δότης νεφρού για τον Μπίλ .

Όταν οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία, ανακάλυψαν ότι το νεφρό της είχε ακόμη μια αρτηρία. Αυτό το έκανε να είναι ιδανικό για τη μεταμόσχευση. Ήταν λες και ήταν γραφτό να κάνει αυτή τη δωρεά.

Με τη βοήθεια της κόρης του, ο Μπίλ ήταν πια έτοιμος να νικήσει τον καρκίνο και να απολαύσει της στιγμές με την οικογένειά του.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share