Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Κυτταρίτιδα τέλος: Αυτό είναι το μυστικό όπλο! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους

Απίστευτα εύκολο να το φτιάξετε.

30 Ιουνίου 2022 11:59
Κυτταρίτιδα τέλος: Αυτό είναι το μυστικό όπλο!  Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές γυναίκες έχουν έναν μεγάλο εχθρό στο σώμα τους και αυτός είναι η... κυτταρίτιδα. Όμως αυτή η μάχη μπορεί να νικηθεί με έναν απλό τρόπο όπου κάθε γυναίκα μπορεί να το κάνει μόνη της. Συγκεκριμένα θα χρειαστείτε να φτιάξετε ένα ειδικό λάδι με σπιτικά υλικά το οποίο θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και στην απώλεια πόντων.

Υλικά για να φτιάξετε το λάδι

  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • 1 κουταλάκι πάπρικα καυτερή
  • 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • ελαιόλαδο

Πως να φτιάξετε το λάδι

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μια πάστα καλό είναι να κάνουμε ένα μασάζ για πέντε λεπτά με τη πάστα αυτή και να ξεπλύνουμε με κρύο νερό. Παράλληλα δείτε και ποιο φυτό είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της κυτταρίτιδας.

Με αυτές τις 5+1 ασκήσεις θα πείτε «αντίο» στην κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες (Video)

Όπως είναι γνωστό, η κυτταρίτιδα, είναι ο εχθρός κάθε γυναίκας, είτε αυτή έχει κάποια παραπάνω κιλά, είτε είναι πιο «στεγνή». Παράλληλα, δείτε την θαυματουργή δίαιτα κατά της κυτταρίτιδας. Χάστε 3 κιλά μέσα σε 7 ημέρες!

Μάλιστα, χιλιάδες είναι οι γυναίκες που κάνουν τα πάνδεινα για να αποφύγουν την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» στο σώμα τους.

​Η κυτταρίτιδα χωρίζεται σε τέσσερις διαφορετικές φάσεις:

  1. Τροποποίηση των προτριχοειδή αρτηριδίων του σφιγκτήρα, με αποτέλεσμα μεταβολές στην αγγειακή διαπερατότητα και επίσης διαστολή ή διάταση των τριχοειδών που οδηγεί σε περί-τριχοειδή και διαπίδυση μεταξύ παχυσαρκίας, με αποτέλεσμα οίδημα.
  2. Οίδημα, που προκαλεί μεταβολικές αλλοιώσεις που προκαλούν υπερπλασία και υπερτροφία του δικτυωτού συστήματος, με αποτέλεσμα το σχηματισμό των περί-τριχοειδών μαζί με περιφερειακές αποθέσεις λίπους έχοντας μια ώθηση στο διάμεσο ιξώδες.
  3. Την οργάνωση όσον αφορά ίνες κολλαγόνου κοντά σε ομάδες των λιποκυττάρων, ευνοώντας την ανάπτυξη μικρο-οζιδίων.
  4. Ένωση των μικρό-οζίδιων ώστε να δημιουργήσουν τα μακρό-οζίδια που προκαλούν σκλήρυνση.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι η αγαπημένη καμιάς γυναίκας στον πλανήτη αυτό και η αλήθεια είναι πως έχουμε βρει κατά καιρούς πολλούς τρόπους για να τη μειώσουμε κάπως. Ένας από αυτούς είναι και η γυμναστική, η οποία σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή και την κατανάλωση αρκετού νερού μπορεί να αντιμετωπιστεί μέχρι έναν βαθμό.

Στο βίντεο παραπάνω θα δεις 6 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να διώξεις την κυτταρίτιδα σε δύο μόλις εβδομάδες. Φόρα τα ρούχα της γυμναστικής σου κι ετοιμάσου να ιδρώσεις.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share