Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίχνει 1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα στο αυτοκίνητο! Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι θα συμβεί!

Θαυματουργό!

22 Ιουνίου 2022 08:54
Ρίχνει 1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα στο αυτοκίνητο! Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι θα συμβεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαγειρική σόδα είναι θαυματουργή! Σας το έχουμε πει δεκάδες φορές και κάθε μέρα σας φέρνουμε και άλλο παράδειγμα στο φως! Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ποιου είδους θαύματος κάνει σε ένα αυτοκίνητο!

Μαγειρική σόδα για το εξωτερικό πλύσιμο

Ρίξτε 1/4 του φλιτζανιού μαγειρική σόδα σε ένα μεγάλο μπουκάλι (περίπου 4 λίτρα) με καπάκι και στη συνέχεια προσθέστε 1/4 του φλιτζανιού υγρό πιάτων και αρκετό νερό για να γεμίσει σχεδόν μέχρι πάνω. Βιδώστε το καπάκι και ανακινήστε καλά. Αποθηκεύστε το και όταν θέλετε να πλύνετε το αμάξι σας, ρίχνετε μία κούπα από το διάλυμα για κάθε 7-8 λίτρα ζεστού νερού.

Μαλακτική κρέμα μαλλιών για να γυαλίσει!
Πλύνετε το αυτοκίνητό σας με ένα μαλακτικό μαλλιών που περιέχει λανολίνη. Όχι μόνο θα φαίνεται κερωμένο αλλά η λανολίνη θα κάνει τη βροχή να γλιστρά χωρίς να αφήσει σημάδια πάνω του!

Δείτε με την ευκαιρία: Ρίξε στα φίλτρα του κλιματιστικού σου μαγειρική σόδα - Απίθανα μυστικά για να μην καίει πολύ!

Ρίχνει 1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα στο αυτοκίνητο! Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι θα συμβεί!

Αναψυκτικό για το παρμπρίζ
Όταν βρέχει, το βρώμικο παρμπρίζ γίνεται αγνώριστο. Απαλλαγείτε από τις ραβδώσεις και τις κηλίδες χύνοντας αναψυκτικό τύπου «κόλα» στο παρμπρίζ σας. Τοποθετήστε μια πετσέτα στο κάτω μέρος του παρμπρίζ για να προστατεύσετε το χρώμα και περιχύστε το. Οι φυσαλίδες θα αφαιρέσουν τη βρωμιά αλλά φροντίστε έπειτα ξεπλύνετε πολύ καλά γιατί η υφή του αναψυκτικού είναι κολλώδης.

Καθαρισμός φώτων
Βάλτε σε ένα παλιό ύφασμα, καθαριστικό τζαμιών και αρχίστε το τρίψιμο. Αν είναι πολύ βρώμικα μπορείτε να βάλετε 2 σταγόνες απορρυπαντικό πιάτων και μετά να ξεπλύνετε καλά.

Βότκα για τους υαλοκαθαριστήρες
Όταν έχει αδειάσει το δοχείο για τους υαλοκαθαριστήρες και δε θέλετε να αγοράσετε καθαριστικό, ρίξτε μια ματιά στο ντουλάπι με τα ποτά. Σε ένα μεγάλο μπουκάλι, (περίπου 4 λίτρα) ανακατεύετε 3 φλιτζάνια βότκα με 4 φλιτζάνια νερό και 2 κουταλάκια του γλυκού υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Ανακινήστε καλά και γεμίστε το δοχείο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share