Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζέστανε ελαιόλαδο και έριξε 3 σταγόνες στο αυτί της - Απαλλάχθηκε από κάτι που τη βασάνιζε χρόνια!

Σωτήρια λύση!

21 Ιουνίου 2022 16:36
Ζέστανε ελαιόλαδο και έριξε 3 σταγόνες στο αυτί της - Απαλλάχθηκε από κάτι που τη βασάνιζε χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το περιττό κερί στα αυτιά ή αλλιώς κυψελίδα, όπως είναι ο επιστημονικός όρος, θα πρέπει να αφαιρείται με φυσικό τρόπο και όχι με τη χρήση μπατονέτας, επειδή η κατάσταση θα μπορούσε να επιδεινωθεί ή να προκληθεί μόλυνση. Και ποιος είναι ο πιο ασφαλής και φυσικός τρόπος για να απαλλαχθείτε από αυτό το βασανιστήριο; Μα φυσικά το ελαιόλαδο.

Έχουμε δει άπειρες φορές πως το ελαιόλαδο πέραν της κλασσικής του χρήσης έχει και πάρα πολλές ευεργετικές ιδιότητες στην υγείας μας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν κάθε βράδυ πριν τον ύπνο πίνετε μια κουταλιά ελαιόλαδο.

Το ελαιόλαδο διαθέτει αντισηπτικές ιδιότητες που μειώνουν τον κίνδυνο ωτίτιδας. Καταπραΰνει τη φλεγμονή και συμβάλλει στην αφαίρεση της κυψελίδας για τον καθαρισμό του καναλιού του αυτιού. Παρακάτω θα δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε.

Ζέστανε ελαιόλαδο και έριξε 3 σταγόνες στο αυτί της - Απαλλάχθηκε από κάτι που τη βασάνιζε χρόνια!

Υλικά

  • 3 σταγόνες ζεστό ελαιόλαδο
  • 1 σταγονόμετρο

Οδηγίες

  • Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και ρίξτε δύο με τρεις σταγόνες μέσα στο βουλωμένο αυτί.
  • Περιμένετε δέκα λεπτά μέχρι να μαλακώσει η κυψελίδα.
  • Έπειτα γείρετε το κεφάλι σας στο πλάι για να αφήσετε το λάδι και την κυψελίδα να τρέξουν έξω.

Βούτηξε σε ελαιόλαδο ένα κομμάτι βαμβάκι και το έτριψε στα χείλη της - Σώθηκε από το μαρτύριο του καλοκαιριού

Τα χείλη μας το καλοκαίρι σκάνε, ταλαιπωρούνται, αφυδατώνονται. Δεν μπορούμε να είμαστε με ένα λιποζάν στο χέρι, δεν μας το επιτρέπουν όλες οι περιστάσεις. Η θεραπεία για βελούδινα χείλη και υγιή είναι το ελαιόλαδο. Το αποτέλεσμά του θα σας εκπλήξει για το πόσο θαυματουργό είναι και πόσο εύκολη θα κάνει την ζωή σας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που το ελαιόλαδο αποδεικνύεται θαυματουργό σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ελαιόλαδο στα μαλλιά σας πριν βουτήξετε στην πισίνα.

Προτιμήστε παρθένο ελαιόλαδο αφού δεν έχει προσμίξεις και αποτελείται από φυσικά συστατικά και περιέχει βιταμίνες Α και Ε που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και σας προστατεύει από τον ήλιο και την ρύπανση.

Ανά δύο μέρες αν χρησιμοποιείτε λίγο ελαιόλαδο στα χείλη, όταν θα γυρίσετε το βράδυ από την δουλειά και κοιμηθείτε με αυτό… την επόμενη μέρα κιόλας θα δείτε την διαφορά και θα νιώσετε τα χείλη σας όπως δεν τα έχετε ξανανιώσει.

Με ένα βηματάκι μόνο έχουμε τα χείλη που επιθυμούμε και βέβαια διώχνουμε την εξάρτηση του λιποζάν κάθε τρεις και λίγο που είναι και αντιαισθητικό όταν το χρησιμοποιούμε σε κάποιους συγκεκριμένους χώρους.

Τώρα βάλτε τέλος στα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη και αποκτήστε τα βελούδινα και μεταξένια που πάντα ονειρευόσασταν και επιθυμούσατε!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share