Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παίρνει μια σκελίδα σκόρδο, την κόβει στην μέση και τρίβει τα νύχια της - Ο λόγος; Απίθανος!

Το γνωρίζατε;

15 Ιουνίου 2022 13:39
Παίρνει μια σκελίδα σκόρδο, την κόβει στην μέση και τρίβει τα νύχια της - Ο λόγος; Απίθανος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, υπάρχουν πολλά προϊόντα για τα νύχια που έχουν ως συστατικό τους το σκόρδο.

Ο λόγος είναι πως βοηθάει στην ενίσχυση και την ενδυνάμωση της επιφάνειας των νυχιών, κάνοντας τα να μεγαλώσουν γρήγορα. Δυο με τρεις φορές την εβδομάδα πάρτε μια σκελίδα σκόρδο, κόψτε τη στη μέση και τρίψτε τα νύχια σας μέχρι να φθαρεί. Ενώ, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλει κάποια ένα από τα βαμμένα νύχια της μέσα σε ένα ποτό;

Αν προτιμάτε μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα με λιωμένο σκόρδο, χυμό πορτοκάλι και ελαιόλαδο. Ξεκινήστε λιώνοντας το σκόρδο και αφήνοντας το να μουλιάσει με το χυμό πορτοκαλιού σε μια κατσαρόλα. Μουλιάστε τα δάχτυλα σας για περίπου 10 λεπτά στο μείγμα, το οποίο πρώτα έχετε ανακατέψει καλά για να ομογενοποιηθεί.

Στη συνέχεια βγάλτε τα δάχτυλα από το μείγμα και βυθίστε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο για 15 λεπτά. Κάνοντας αυτή τη μάσκα 2 φορές την εβδομάδα θα δείτε σύντομα τα ευεργετικά της αποτελέσματα.

σκορδο-νυχια

Στύβει λεμόνι πάνω σε ελαιόλαδο και το βάζει στα νύχια της...Θα το κάνετε όλη σας την ζωή!

Υπάρχει μια φυσική συνταγή με καταπληκτικά αποτελέσματα για τα νύχια, που περιλαμβάνει υλικά όπως το λεμόνι και το ελαιόλαδο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε χυμό λεμονιού με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κουταλάκι του γλυκού. Έτοιμο! Το απλό λεμόνι και έχει πολύτιμα οφέλη, ακόμα και στην επιδερμίδα σας!

Για να ενισχύσετε τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια, αναμείξτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο με 1 κ.σ. χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και βυθίστε τα χέρια σας για 10 λεπτά πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα ζευγάρι βαμβακερά γάντια, για να διεισδύσουν βαθύτερα τα θρεπτικά συστατικά στα νύχια σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα αυτού του συνδυασμού είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την υγεία μας. Ελπίζουμε να βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share