Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παρατήρησε μια μαύρη γραμμή μέσα στο νύχι της - Τότε ο γιατρός της αποκάλυψε ότι... Απίστευτο! (Video)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει τεράστιος κίνδυνος!

14 Ιουνίου 2022 14:27
Παρατήρησε μια μαύρη γραμμή μέσα στο νύχι της - Τότε ο γιατρός της αποκάλυψε ότι... Απίστευτο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καρκίνος: Ενώ τα μικρά σημάδια και οι λευκές κηλίδες στα νύχια μας μπορεί να σημαίνουν έλλειψη βιταμινών και πρόβλημα του θυρεοειδούς, αξιοσημείωτες αλλαγές στην περιοχή κάτω από τα νύχια μας μπορεί να δείχνουν κάτι πολύ πιο σοβαρό. Για χρόνια, η Julie είχε μία ανοιχτού χρώματος καφέ γραμμή κατά μήκος σε ένα από τα νύχια της, αλλά η γραμμή τελικά μεγάλωσε σε πιο σκούρα και ευρύτερη στη μέση.

Τότε η Julie αναζήτησε έναν γιατρό. “Ακριβώς όπως έχετε κρεατοελιές στο δέρμα σας μπορεί να έχετε μια ελιά στη μήτρα των νυχιών σας, από όπου το νύχι μεγαλώνει” δήλωσε ο ειδικός Δρ Dana Stern στο CBS. Η Julie είχε διαγνωστεί με καρκίνο των νυχιών και το νύχι της της αφαιρέθηκε εντελώς.

Σύμφωνα με το CBS, ο αντίχειρας, το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, και ο δείκτης των νυχιών είναι τα πιο κοινά δάχτυλα που επηρεάζονται. Παράλληλα δείτε τις 9+1 τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά και τρέφονται τα καρκινικά κύτταρα.

Μερικά προειδοποιητικά σημάδια περιλαμβάνουν:

  • Μία πολύ σκούρα λωρίδα / ράβδωση
  • Η λωρίδα / ράβδωση έχει θολά πλευρικά πλαϊνά
  • Αλλαγές σε μια λωρίδα που υπήρχε ήδη
  • Ιατρικό ιστορικό του ασθενούς

Η έγκαιρη ανίχνευση είναι πάντα το κλειδί, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί, αν δείτε κάτι παράξενο κάτω από τα νύχια σας. Ενώ οι περισσότεροι αποχρωματισμοί ή λωρίδες στα νύχια δεν σημαίνουν καρκίνο, είναι κάτι που ένας δερματολόγος θα πρέπει να ελέγξει.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιατροί προειδοποιούν για μια νέα θανάσιμη μορφή καρκίνου των νυχιών.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share