Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

PROIBS® - Ο σύμμαχός σου ενάντια στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου

Αντιμετωπίζει, κλινικά αποδεδειγμένα τα συμπτώματα

9 Ιουνίου 2022 14:22
PROIBS® - Ο σύμμαχός σου ενάντια στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, με πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα, παρουσιάζει το PROIBS® που ανήκει στα πρεβιοτικά και είναι ένα πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν που αντιμετωπίζει, κλινικά αποδεδειγμένα, τα συμπτώματα που σχετίζονται με το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου (Σ.Ε.Ε.).

PROIBS® - Ο σύμμαχός σου ενάντια στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου

Το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (Σ.Ε.Ε.) επηρεάζει κατά μέσο όρο το 25% του γενικού πληθυσμού, κυρίως γυναίκες, ενώ είναι πιο έντονο σε ηλικίες έως 50 ετών. Σύμφωνα με τις έρευνες, μόλις το 1% που πάσχει από το
σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου επισκέπτεται γαστρεντελόγο, ενώ το 69% του κόσμου δεν αναζητά καθόλου βοήθεια. To PROIBS® χάρη στο δραστικό παράγοντα AVH200® που αποτελεί ένα τυποποιημένο μείγμα φυτικού εκχυλίσματος από το φυτό Aloe Barbadensis Mill, μπορεί να ανακουφίσει τον πάσχοντα από το Σ.Ε.Ε. Σύμφωνα με κλινική μελέτη, το εκχύλισμα AVH200® είναι ανώτερο σε σύγκριση με την ινουλίνη στην μείωση των συμπτωμάτων στην υποκατηγορία IBS-D (διάρροια), ειδικά στην ένταση και συχνότητα του πόνου. Σύμφωνα με την έρευνα ικανοποίησης καταναλωτών, 9 στους 10 λήπτες δήλωσαν πως θα συνέστηναν το προϊόν σε κάποιον γνωστό τους, καθώς το 96% των ληπτών δήλωσαν πως το PROIBS® τους βοήθησε να μειώσουν τα συμπτώματα που σχετίζονται με το Σ.Ε.Ε., γεγονός που είχε πολλαπλά οφέλη, καθώς οι λήπτες δήλωσαν βελτίωση της ψυχολογίας τους, της καθημερινότητάς τους και της κοινωνικής τους ζωής. [*STAOP 2.0, The Follow-up, Έρευνα καταναλωτών με 115 συμμετέχοντες (2017)].

Το PROIBS®είναι ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο προϊόν, με γρήγορη και αποτελεσματική δράση. Τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του PROIBS® συνοψίζονται ως εξής:

  • Διατίθεται σε μορφή σκόνης σε φακελίσκους, με δοσολογία έως 2 φορές την ημέρα, διαλύοντας το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι νερό.
  • Έχει ευχάριστη γεύση λεμονιού που βοηθά στην συστηματική λήψη του.
  • Είναι κατάλληλο για όλες τις υποομάδες του Σ.Ε.Ε, Δυσκοιλιότητα (IBS-C), Διάρροια (IBS-D) ή εναλλαγή αυτών (IBS-M).
  • Έχει γρήγορη δράση και ο ασθενής μπορεί να δει θετικά αποτελέσματα στις πρώτες 10 – 14 ημέρες. Αυτό βοηθά στην συμμόρφωση του ασθενούς.
  • Η λήψη PROIBS είναι ανεξάρτητη από την κατανάλωση τροφής.
  • Είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση τόσο στους ενήλικες όσο και σε παιδιά άνω των 13 ετών.
  • Το PROIBS® βελτιώνει την κοινωνική ζωή και την καθημερινότητα των ασθενών που υποφέρουν από Σ.Ε.Ε.
  • Δεν περιέχει λακτόζη, σόγια, γλουτένη, ίχνη αβγού και ξηρών καρπών.

Βασικός στόχος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ είναι να παρέχει προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και την υγεία του. Το PROIBS® αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο ενάντια στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (Σ.Ε.Ε.), καθώς βοηθά στην καλή του λειτουργία και κατά συνέπεια όλου του οργανισμού.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ

H ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ -ΛΙΛΛΥ είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας στην Ελλάδα με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων, του ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ -ΛΙΛΛΥ είναι κοινοπραξία ανάμεσα στην ελληνική ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ και την πρωτοπόρο αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Eli Lilly και εκπροσωπεί αποκλειστικά την Eli Lilly στην Ελλάδα. Ως πρωτοπόρος
εταιρεία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ -ΛΙΛΛΥ επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία της Eli Lilly στην Έρευνα και Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που προέρχονται από τα εργαστήρια της Lilly σε όλο τον κόσμο, καθώς και από τις συνεργασίες της με διαπρεπείς επιστημονικούς οργανισμούς. Ενισχύοντας σταθερά την πορεία της στα καταναλωτικά προϊόντα, έχει επίσης προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες και με άλλες διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες όπως τη Recordati, τη Galderma, τη Biocosmetics, τη Daiichi Sankyo, τη Gedeon Richter, την Pikdare, τη Grimberg Laboratories, την SC Johnson για τη διεύρυνση τόσο του φαρμακευτικού όσο και του μη φαρμακευτικού τομέα και σήμερα βρίσκεται μεταξύ των 10 πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες για την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.lilly.gr.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share