Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ποιοι οι λόγοι που χαλάνε γρήγορα τα αυγά;

Το μυστικό βρίσκεται στο ψυγείο

27 Μαΐου 2022 12:35
Ποιοι οι λόγοι που χαλάνε γρήγορα τα αυγά;

Τα αυγά είναι κάτι που υπάρχει σχεδόν σε κάθε ψυγείο. Συνήθως τα βάζουμε στην πόρτα του ψυγείου, όπου υπάρχει και η ειδική θήκη.

Αλλά φαίνεται πως αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, λόγω του ανοίγματος και του κλεισίματος της πόρτας του ψυγείου, υπάρχει συχνή εναλλαγή στη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα τα αυγά να χαλάνε πιο γρήγορα.

γιατί χαλάνε τα αυγά

Γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να αποθηκεύονται στο βάθος του ψυγείου. Μπορείτε να τα βγάλετε από τις θήκες τους και ιδανικά να τα τοποθετήσετε σε ένα μπολ στο πίσω μέρος, όπου είναι και το πιο ψυχρό σημείο.

Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και αυγό - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει

Τι κι αν σου χάλασε η κουζίνα; Για όλα υπάρχουν λύσεις! Όπως ακριβώς λύση βρήκε κι αυτός ο άντρας για να φάει ένα τηγανητό αυγό!

Το αλουμινόχαρτο έχουμε ξαναπεί πως είναι καλός αγωγός της θερμότητας συνεπώς κρατάει τη θερμοκρασία χωρίς να καίγεται! Οι χρήσεις του είναι πολλές, μερικές από τις οποίες ούτε καν γνωρίζαμε και αποδείχθηκαν πραγματικά σωτήριες!

Αυτός ο άντρας τύλιξε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο σίδερο και πάνω έριξε ένα ωμό αυγό. Λίγα λεπτά αργότερα είχε το τέλειο τηγανητό αυγό! Η λύση που βρήκε ήταν πραγματικά ευφυέστατη!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο παρακάτω βίντεο:

Και μιας και είπαμε για τις σωτήριες χρήσεις του αλουμινόχαρτου, δες εδώ τι θα συμβεί αν σφίξεις στο χέρι σου ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Πάθαμε πλάκα με το κόλπο του: Έκοψε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το έβαλε στο κάτω μέρος του φούρνου

Το καθάρισμα του φούρνου είναι μια επίπονη, πολύωρη και βασανιστική δουλειά για όλες τις νοικοκυρές. Κι όμως, εμείς σας βρήκαμε τη λύση για να την κάνετε… παιχνιδάκι! Πώς; Μόνο με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο που για ακόμη μια φορά θα σας λύσει το πρόβλημα σας!

Αν σας αρέσει να ψήνετε πίτσα στη σχάρα του φούρνου, τότε θα γνωρίζετε πόσο μπελάς γίνεται το καθάρισμα το φούρνου. Μπορείτε όμως να το γλιτώσετε, αν στρώσετε στη σχάρα αλουμινόχαρτο, πάνω στο οποίο θα ψήσετε τη πίτσα. Μετά το ψήσιμο, απλά πετάξτε το και αντικαταστήστε το.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share