Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αν έχετε αυτά τα άσπρα «μισοφέγγαρα» στα νύχια σας, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε αυτό!

Μεγάλη προσοχή!

24 Μαΐου 2022 14:03
Αν έχετε αυτά τα άσπρα «μισοφέγγαρα» στα νύχια σας, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε αυτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε κοιτάξει ποτέ τα δάχτυλά σας και αναρωτηθήκατε ποιο είναι το νόημα του μικρού μισοφέγγαρου στην περιοχή των νυχιών σας;

Λοιπόν, έχουμε την απάντηση για εσάς! Είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό μέρος της δομής των νυχιών σας που θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Η λευκή περιοχή γύρω από τη ρίζα των νυχιών σας, που είναι γνωστή ως lunula (η λατινική ονομασία για το “φεγγαράκι”), είναι υπεύθυνη για την προστασία των αιμοφόρων αγγείων που βρίσκονται κάτω από την πέμπτη στρώση της επιδερμίδας σας.

Είναι πολύ σημαντικό να μην βλάψετε το lunula σας με οποιονδήποτε τρόπο, διαφορετικά ολόκληρο το νύχι σας μπορεί να παραμορφωθεί.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πώς τα νύχια των χεριών σας φανερώνουν αν έχετε πρόβλημα στην καρδιά

Αν έχετε αυτά τα άσπρα «μισοφέγγαρα» στα νύχια σας, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε αυτό!

Επίσης, νέες ανακαλύψεις στην εναλλακτική ιατρική έχουν διαπιστώσει ότι το lunula σας μπορεί να είναι σε θέση να αποκαλύψει ορισμένες πτυχές της συνολικής υγείας σας.

Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το lunula μπορεί να αποκαλύψει αρκετά για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας. Για παράδειγμα, αν υπάρχει μια κοκκινωπή κηλίδα στο lunula σας, είναι πιθανό ότι πάσχετε από κάποιου είδους καρδιαγγειακή νόσο.

Αν το lunula σας είναι σχεδόν ανύπαρκτο, πιστεύεται ότι είναι μια πιθανή ένδειξη αναιμίας και διαβήτη. Ωστόσο, ένας αργός μεταβολισμός, μαζί με μεγάλες ποσότητες τοξινών στο σώμα σας, θα μπορούσε επίσης να είναι η αιτία της συρρίκνωσης του lunula.

Ένα υγιές άτομο έχει μεταξύ 8 και 10 lunulas με – ως επί το πλείστον – λευκό χρώμα. Επιπλέον, εάν οι αντίχειρές σας είναι τα μόνα δάχτυλα με lunula, είναι πιθανό να έχετε χαμηλή φυσική ενέργεια και να αρρωσταίνετε πιο συχνά.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share