Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πρωτοποριακό και θαυματουργό ρόφημα με γάλα και σκόρδο - Μπορεί να σας γλιτώσει από κάτι πολύ σοβαρό

Κάνει θαύματα!

22 Μαΐου 2022 20:23
Πρωτοποριακό και θαυματουργό ρόφημα με γάλα και σκόρδο - Μπορεί να σας γλιτώσει από κάτι πολύ σοβαρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το θαυματουργό ρόφημα με γάλα και σκόρδο μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες όπως, άσθμα, φυματίωση, πνευμονία, αϋπνία, θέματα καρδιάς, βήχα, αρθρίτιδα και πολλά άλλα! Είναι από τα γιατροσόφια τα οποία δύσκολα μπορείς να αποχωριστείς.

Παράλληλα, βάλτε μία σκελίδα σκόρδο μέσα στο στόμα σας και κρατήστε την για μερικά λεπτά. Ο λόγος; Κάνει θαύματα!

Υλικά που χρειάζεστε:

  • 500 ml γάλα
  • 10 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2-3 κ.γ.ζάχαρη
  • 250 ml νερό

Διαδικασία:

  1. Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το νερό και το γάλα και στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο.
  2. Αφήστε το στη φωτιά να βράσει για λίγο. Πρέπει να το ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά. Α
  3. νακατεύετε και προσθέστε τη ζάχαρη σε αυτό το μείγμα. Πίνετε όσο είναι ζεστό!

Τα οφέλη του:

σκορδο-γαλα

για το άσθμα: 3 σκελίδες σκόρδο κάθε βράδυ, ανακουφίζουν από αυτό το πρόβλημα

για την πνευμονία: πιείτε το ρόφημα αυτό με γάλα 3 φορές την ημέρα και θεραπεύστε την

για καρδιακά θέματα: Αυτό το ποτό μειώνει την κακή χοληστερόλη LDL και σταματά το σχηματισμό θρόμβων, έτσι ώστε η υγεία της καρδιάς να είναι πολύ καλύτερη. Εάν κάνετε αυτό το ρόφημα με χαμηλά λιπαρά ή αποβουτυρωμένο γάλα, θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Το θαυματουργό αυτό ρόφημα μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες όπως, άσθμα, φυματίωση, πνευμονία, αϋπνία, θέματα καρδιάς, βήχα, αρθρίτιδα και πολλά άλλα για τον ίκτερο. Το σκόρδο είναι πολύ σημαντικό για τον ίκτερο και την απομάκρυνση τοξινών.

Το σκόρδο ενεργοποιεί τα καλά ένζυμα και το συκώτι αρχίζει να δουλεύουν πολύ καλύτερα. Το συκώτι μας χρειάζεται θείο για να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα και το σκόρδο το έχει. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για το συκώτι και είναι ακόμα καλύτερο για τη λιπώδη νόσο του ήπατος. Έχει, σελήνιο που βοηθάει ώστε το λίπος του ήπατος να μειώνεται. Αν πίνετε αυτό το μείγμα για 5 ημέρες, το ίκτερο θα εξαφανιστεί.

για την αρθρίτιδα: το μείγμα αυτό μειώνει τους πόνους και την φλεγμονή

για την αϋπνία: θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και επιτέλους να κοιμηθείτε.

για τον βήχα: Προσθέστε κουρκούμι σε αυτό και βρήκατε την τέλεια θεραπεία για τον βήχα. Ανακατέψτε σκόρδο, γάλα και κουρκούμι για το σκοπό αυτό. Το σκόρδο σκοτώνει τα βακτηρίδια και αν προσθέσετε ακόμη και μέλι, θα απαλύνει τα χρόνια προβλήματα του βήχα μια για πάντα

για την πνευμονική φυματίωση: Αυτό το μείγμα είναι αποτελεσματικό για αυτό το πρόβλημα. Το θείο που περιέχει το σκόρδο βοηθάει αποτελεσματικά σε αυτή την περίπτωση. Χρησιμοποιήστε 1 g σκόρδο, 240 ml γάλα και νερό 1 λίτρο. Βράζουμε όλα αυτά μαζί και στο τέλος θα μείνει θα σας μείνει να πιείτε το ¼ του αρχικού ποσού. Καταναλώστε το ρόφημα αυτό 3 φορές την ημέρα.

για την χοληστερίνη: Πίνετε αυτό το μείγμα ζεστό για 7 ημέρες, επίσης,και η κακή χοληστερόλη LDL θα μειωθεί και η καλή HDL, θα αυξηθεί.

για την πέψη: Το σκόρδο είναι αντισηπτικό και αυτό σημαίνει οτι ενισχύει την ισχυρή ανοσία και την καλή πέψη. Επίσης, αυτό είναι αποτελεσματικό για τον καθαρισμό του λεμφικού συστήματος και για την απομάκρυνση των τοξινών. Επίσης, το σκόρδο βοηθάει στην καλή πέψη και βοηθάει σε περιπτώσεις διάρροιας.

για την ανικανότητα: Το γάλα βοηθάει σε τέτοια προβλήματα. Επίσης,πρέπει να τρώνε βραστά κομμάτια σκόρδου τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες που αντιμετωπίζουν θέματα γονιμότητας.

για την ισχιαλγία: Το σκόρδο με το γάλα απομακρύνουν τους πόνους των νεύρων επίσης γνωστοί ως ισχιαλγία. Με τον καιρό, η θεραπεία αυτή θα σας δείξει φανταστικά αποτελέσματα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share