Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022

H σκόνη αυτή είναι ισχυρότερη από τη μαγειρική σόδα - Απομακρύνει κάθε πόνο και θεραπεύει όλο το σώμα

Απίθανα αποτελέσματα!

18 Μαΐου 2022 22:46
H σκόνη αυτή είναι ισχυρότερη από τη μαγειρική σόδα - Απομακρύνει κάθε πόνο και θεραπεύει όλο το σώμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H σκόνη που θα δείτε παρακάτω είναι ισχυρότερη από τη μαγειρική σόδα, καθώς απομακρύνει κάθε πόνο και θεραπεύει όλο το σώμα! Επίσης, η χρήση της μαγειρικής σόδας μπορεί να αποβεί σπουδαία για πολλές περιπτώσεις, ακόμη και την υγιεινή μας.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μια από τις καλύτερες λύσεις, μια σπιτική λοσιόν μαγνησίου, με έλαιο μαγνησίου. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μεταλλικό στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο είναι απαραίτητο για όλα τα κύτταρα του σώματος, έτσι ώστε αυτά να μπορούν να λειτουργήσουν.

Ακόμη, 300 χημικές διεργασίες στο σώμα απαιτούν την παρουσία μαγνησίου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να το καταναλώνουμε σε επαρκείς ποσότητες κάθε μέρα.

Αυτές είναι κάποιες από τις λειτουργίες του μαγνησίου στο σώμα:

  • Βελτιώνει την υγεία των οστών
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα ενέργειας
  • Προωθεί την απορρόφηση της βιταμίνης D από τον ήλιο
  • Επιταχύνει την επούλωση των πληγών
  • Ανακουφίζει την φλεγμονή
  • Ωθεί την κυκλοφορία
  • Μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη

Ωστόσο, αν και το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό, λόγω της κακής διατροφής, πολλοί άνθρωποι δεν καταναλώνουν αρκετό. Όμως, πρέπει να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό να καταναλώνετε περισσότερο μαγνήσιο, γιατί η έλλειψή του έχει σοβαρές συνέπειες

H σκόνη αυτή είναι ισχυρότερη από τη μαγειρική σόδα

Εκτός από την κατανάλωση τροφίμων, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος για να έλευση του μαγνησίου στο σώμα, και αυτός ο τρόπος είναι – μέσω του δέρματος. Με τη μέθοδο αυτή, θα καλύψετε σίγουρα τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη (280-300 mg για τις γυναίκες, 270 έως 400 mg για τον άνδρα), και για αυτό θα χρειαστείτε μόνο βραστό νερό και χλωριούχο μαγνήσιο.

Ο γιατρός Norman Shelley, ένας Αμερικανός ειδικός στην ολιστική ιατρική, πραγματοποίησε τη μελέτη, κατά την οποία οι συμμετέχοντες εφάρμοσαν σπιτική λοσιόν με χλωριούχο μαγνησίου στο δέρμα, κάθε μέρα.

Μετά από μόλις τέσσερις εβδομάδες, το 75 τοις εκατό των συμμετεχόντων είχαν υψηλότερα επίπεδα μαγνησίου στον οργανισμό!

Συνταγή για σπιτική λοσιόν μαγνησίου (Oil)

Συστατικά:

  • 3 κουταλιές της σούπας βραστό νερό
  • μισό φλιτζάνι Χλωριούχο μαγνήσιο σε μορφή νιφάδων (θα το βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα)

Προετοιμασία και εφαρμογή:

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμείξετε το νερό με αυτή την ισχυρή σκόνη και να την απλώσετε στο δέρμα! Με αυτή τη λοσιόν μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο στα οστά και στους μυς – απλά τρίψτε την λοσιόν στο σημείο του πόνου και περιμένετε για 2-3 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share