Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν της και το αποτέλεσμα την ενθουσίασε

Απίστευτο κόλπο!

17 Μαΐου 2022 21:04
Έβαλε μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν της και το αποτέλεσμα την ενθουσίασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί μέχρι σήμερα να πιστεύατε ότι η ζάχαρη είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται μόνο στην μαγειρική... ωστόσο ξέρατε ότι μπορεί να κάνει απίστευτο καλό στα μαλλιά μας;

Με την ευκαιρία δες εδώ ποιο είναι το φυτό που έχεις σπίτι σου και θα κάνει τα μαλλιά σου λαμπερά.

Μία κουταλιά ζάχαρη μέσα στο σαμπουάν σου το μετατρέπει από απλό καθαριστικό σε πανίσχυρο απολεπιστικό και αυτό είναι το μυστικό: Η απολέπιση.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να μπορέσει το δέρμα να «αναπνεύσει», να λάμψει και για να βοηθήσεις τις κρέμες σου να λειτουργήσουν σωστά. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο δέρμα του κεφαλιού σου.

Έβαλε μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν της και το αποτέλεσμα την ενθουσίασε

Τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στο κεφάλι σου και τα υπολείμματα προϊόντων που μένουν επάνω στην τρίχα, δεν επιτρέπουν στο σαμπουάν, το conditioner, τη μάσκα και τα λάδια που βάζεις να εισχωρήσουν και να κάνουν αυτό που πρέπει.

Βάζοντας λοιπόν λίγη ζάχαρη στο σαμπουάν σου και μετατρέποντάς το σε απολεπιστικό κάνεις την απολέπιση που χρειάζεσαι και όλα είναι τέλεια με τον κόσμο και τα μαλλιά σου. Πρόσεχε όμως!

Μην το κάνεις παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα… Δεν χρειάζεται.

Βάψτε τα μαλλιά σας με αυτό το φυσικό συστατικό και πείτε «αντίο» στις λευκές τρίχες!

Σύμφωνα με επιστήμονες, οι βαφές μαλλιών είναι γεμάτες με πολλές χημικές ουσίες που σχετίζονται με τον καρκίνο. Πιο συγκεκριμένα, 87 στις 100 γυναίκες που βάφουν τακτικά τα μαλλιά τους, έχουν υποφέρει από καρκίνο του μαστού!

Δείτε επίσης: Τι είπες τώρα; Το απόλυτο κόλπο των γιαγιάδων για να βάψετε κόκκινα τα μαλλιά σας με κανέλα!

Οι φυσικές εναλλακτικές λύσεις δεν μπορούν να σας δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα από θέμα διάρκειας, αλλά σίγουρα θα κάνουν τα μαλλιά σας πιο δυνατά και υγιή. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, οι συμβατικές βαφές μαλλιών περιέχουν περισσότερες από 5000 χημικές ουσίες και οι περισσότερες από αυτές είναι καρκινογόνες…

Ο καφές από την άλλη, είναι εξαιρετικά επωφελής για τα μαλλιά σας. Μπορεί να σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα και, επίσης, μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών σας, κάτι που επιβεβαίωσε μία μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Διεθνές περιοδικό Δερματολογίας, τον Ιανουάριο του 2007.

Πως να χρησιμοποιήσετε το καφέ για την βαφή των μαλλιών σας

  • Ετοιμάστε κανονικά έναν δυνατό – βιολογικό – καφέ.μαλλια-λευκεσ-τριχεσ

    Αφήστε τον να κρυώσει.

  • Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας καφέ, 2 φλιτζάνια φυσικό conditioner και 1 φλιτζάνι από τον κρύο καφέ που πρετοιμάσατε προηγουμένως.

  • Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε το να μείνει για 60 λεπτά. Θα χαρίσει στα μαλλιά σας ένα καταπληκτικό σοκολατί χρώμα, χωρίς να επηρεάσει την ποιότητα του.

    Λούσιμο:

  • Καταρχάς, λούστε τα μαλλιά σας με σαμπουάν και στη συνέχεια απλώστε καφέ.

  • Αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά.

  • Ξεπλύνετε με μηλόξυδο.

  • Τέλος, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό. Εάν δεν είστε ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα, επαναλάβετε τη διαδικασία μέσα σε λίγες ημέρες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share