Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ρίχνει 1 κουτάλι μαγειρική σόδα και 2 σταγόνες λεμόνι στην λεκάνη του μπάνιου! Ο λόγος; Απίστευτος!

Κάνει θαύματα!

4 Μαΐου 2022 13:17
Ρίχνει 1 κουτάλι μαγειρική σόδα και 2 σταγόνες λεμόνι στην λεκάνη του μπάνιου! Ο λόγος; Απίστευτος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καθαρισμός της τουαλέτας είναι μια από τις πιο δυσάρεστες οικιακές εργασίες. Είναι σημαντικό να την κάνουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας και να διατηρήσουμε την τουαλέτα μας καθαρή. Υπάρχουν όμως τρόποι για να κάνετε αυτή τη δουλειά πιο εύκολη. Θα πρέπει να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φθηνό προϊόν καθαρισμού αντί να ξοδέψετε χρήματα σε ακριβά προϊόντα καθαρισμού που έχουν ισχυρές χημικές ουσίες.

Οι απαιτήσεις για αυτό το σπιτικό καθαριστικό τουαλέτας είναι λίγες και ελάχιστες. Τα οφέλη μιας καθαρής, υγιεινής, με φρέσκια μυρωδιά λεκάνης θα αξίζουν την ελάχιστη προσπάθεια που απαιτείται. Με αυτό το καθαριστικό, οι οσμές και η βρωμιά θα αποτελέσουν παρελθόν!

Τι χρειάζεστε:

  • 160g Μαγειρική σόδα
  • 60ml Χυμός λεμονιού
  • 1/2 κουταλιά της σούπας Ξύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας Υπεροξείδιο του υδρογόνου (3%, από το φαρμακείο)
  • 15-20 σταγόνες αρωματικού ελαίου

Η τουαλέτα έχει πάντα άρωμα φρεσκάδας και παραμένει καθαρή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι

Ρίχνει 1 κουτάλι μαγειρική σόδα στην λεκάνη του μπάνιου! Ο λόγος; Απίστευτος!

Προετοιμασία & χρήση:

  • Αναμείξτε χυμό λεμονιού και μαγειρική σόδα σ’ ένα μικρό μπολ.
  • Αναμείξτε το ξύδι και το υδρογόνο σε ξεχωριστό μπολ. Ανακατέψτε μαζί τα δύο μπολ και ύστερα προσθέστε το αρωματικό έλαιο.
  • Ύστερα, μπορείτε να ανακατέψετε τα δύο αυτά μεταξύ τους και να προσθέσετε τα αιθέρια έλαια στο τέλος.

Χρήση:

Φτιάξτε ημισφαιρικά σχήματα από το μείγμα και αφήστε τα να στεγνώσουν πάνω σε λαδόκολλα. Θα χρειαστούν περίπου 3-4 ώρες, αλλά αν θέλετε μπορείτε να τα αφήσετε όλη τη νύχτα. Το πρωί θα είναι εντελώς στεγνά, οπότε μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να τα τοποθετήσετε κοντά στη λεκάνη της τουαλέτας.

Για να φρεσκάρετε την τουαλέτα σας, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας. Στη συνέχεια, τραβήξτε το καζανάκι της τουαλέτας. Είναι εύκολο να το κάνετε και θα δείτε πόσο αποτελεσματικό είναι. Η μαγειρική σόδα είναι πολύ καλύτερη από την τοξική εναλλακτική λύση και θα δώσει στην τουαλέτα σας ένα φρέσκο άρωμα για τις επόμενες μέρες. Απολαύστε την καθαρή και φρέσκια τουαλέτα σας!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share