Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν το ξέρεις κανείς: Αυτό είναι το σημείο του σώματος που πονάει πιο πολύ στο τατουάζ

Απίστευτο!

19 Απριλίου 2022 00:01
Δεν το ξέρεις κανείς: Αυτό είναι το σημείο του σώματος που πονάει πιο πολύ στο τατουάζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσοι σκέφτονται να κάνουν κάποιο τατουάζ, απευθύνουν ένα ερώτημα σε όσους έχουν ήδη: «Σε ποια σημεία πονάει περισσότερο;».

Τις απαντήσεις έσπευσε να δώσει ο νεαρός Soren Lorenson, που όπως δηλώνει είναι εθισμένος στα τατουάζ, και απαριθμεί περισσότερα από 200 σχέδια σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Δείτε επίσης: Όταν το τραύμα γίνεται τέχνη: 5 γυναίκες χαμογελούν αμέσως μετά από το τατουάζ - Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Ο Soren Lorenson που είναι υπάλληλος πιτσαρίας στην Φλόριντα, έδωσε συνέντευξη στην αμερικάνικη Sun και μίλησε για την εμμονή του με τα τατουάζ.

τατουάζ σώμα

Το πρώτο το έκανε σε ηλικία 18 ετών στον αφαλό, καθώς σύμφωνα με όσα υποστήριξε του είπαν ότι εκεί είναι το σημείο που πονάει περισσότερο.

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το δεύτερο σχέδιο στο σώμα του και έκτοτε επισκέπτεται σχεδόν κάθε εβδομάδα τον tattoo artist που έχει επιλέξει για να κάνει και ένα καινούργιο.

Ο Soren Lorenson υποστήριξε ότι το τατουάζ που έκανε στο λευκό μέρος του ματιού ήταν ανώδυνο, τονίζοντας ότι τα πιο επώδυνα τατουάζ είναι αυτά στο στομάχι, τα πλευρά και κατά μήκος της γνάθου του, καθώς είναι απευθείας στο κόκκαλο.

Άσχημα τα νέα για όσους έχουν κάνει τουλάχιστον 1 τατουάζ!

Πολλά μελάνια τατουάζ περιέχουν βαρέα μέταλλα που έχουν συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων υγείας συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Ανάμεσα στα άλλα μέταλλα που βρίσκονται στα τατουάζ είναι υδράργυρος, μόλυβδος, αντιμόνιο, βηρύλλιο , κάδμιο και το αρσενικό.

Ο υδράργυρος είναι μια νευροτοξίνη , που σημαίνει ότι έχει αρνητικές επιπτώσεις στο νευρικό σύστημα. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο και να οδηγήσει σε σωματικές και συναισθηματικές διαταραχές.

Ο Μόλυβδος παρεμβαίνει σε μία ποικιλία διεργασιών του σώματος και είναι τοξικός για πολλά από τα όργανα και τους ιστούς του σώματος , συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, των οστών, τα έντερα , τα νεφρά , το νευρικό και το αναπαραγωγικό σύστημα .

Σε σοβαρές περιπτώσεις , τα συμπτώματα δηλητηρίασης από μόλυβδο κοινώς μολυβδίαση, μπορεί να περιλαμβάνουν επιληπτικές κρίσεις , κώμα και θάνατο . Άλλα συμπτώματα που συνήθως συνδέονται με την έκθεση στο μόλυβδο περιλαμβάνουν κοιλιακό άλγος, σύγχυση, κεφαλαλγία , αναιμία και ευερεθιστότητα.

πηγή κεντρικής εικόνας: (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share