Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δες τα μαλλιά σου να λάμπουν ξανά: Αυτή είναι η σπιτική μάσκα αναδόμησης που θα σου λύσει τα χέρια!

Σου έχουμε τη λύση!

4 Απριλίου 2022 15:23
Δες τα μαλλιά σου να λάμπουν ξανά: Αυτή είναι η σπιτική μάσκα αναδόμησης που θα σου λύσει τα χέρια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μαλλιά σου είναι ίσως το μεγαλύτερο θύμα των άσχημων καιρικών συνθηκών. Προτού, λοιπόν, εφοδιαστείς με τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης, δώσ’ τους λίγο χρόνο για να συνέλθουν με αυτή τη μάσκα:

Ανακάτεψε σε ένα μπολ μερικές κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο με 2-3 σταγόνες από αιθέριο έλαιο του τεϊόδεντρου και κάνε με αυτό μασάζ στο κεφάλι σου. Άφησέ το για περίπου 20΄-30΄ και στη συνέχεια ξέβγαλέ το και λούσε τα μαλλιά σου κανονικά. Μπορείς να επαναλαμβάνεις 1-2 φορές την εβδομάδα.

Παράλληλα, δες τις 4+1 must τροφές που θα σου χαρίσουν λαμπερά και όμορφα μαλλιά!

Καστανά μαλλιά! Με αυτό το σπιτικό καλλυντικό θα τους χαρίσεις extra λάμψη

μασκα-μαλλιων

Χρησιμοποιείς όλα τα σαμπουάν και τις κρέμες που χρειάζονται για να δώσουν λάμψη στο καστανό χρώμα των μαλλιών σου και παραμένουν θαμπά και ταλαιπωρημένα;

Πολλές φορές, είναι γεγονός, ότι τα καλλυντικά μαλλιών εμπορίου ατονούν τα μαλλιά και προσδίδουν το αντίθετο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο μην σπαταλάς άσκοπα χρήματα σε κρέμες αμφιβόλου ποιότητας και δοκίμασε το απόλυτο σπιτικό καλλυντικό που θα δώσει λάμψη και ζεστασιά στα καστανά μαλλιά σου.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον καφέ! Αποδεικνύεται χρήσιμος στις καστανές εφόσον μπορεί να χαρίσει λάμψη σε όλες τις ζεστές αποχρώσεις.

Βήματα

  • Λούζεις με το σαμπουάν σου και μετά περνάς στις ρίζες και σε όλο το μήκος των μαλλιών με χλιαρό καφέ, όπως κάνεις και με τη βαφή σου.
  • Αφήνεις για 10-20 λεπτά, ξεβγάζεις και συνεχίζεις με το conditioner σου. Έτσι ενισχύεις το χρώμα σου όποτε θες.

Έβαλε λάδι στα μαλλιά και έγιναν πιο λαμπερά από ποτέ

Το ελαιόλαδο είναι το φυσικό έλαιο που δεν λείπει από κανένα νοικοκυριό, καθώς είναι απαραίτητο για το μαγείρεμα. Ωστόσο, ήξερες ότι αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά για την παραγωγή πολλών φυσικών καλλυντικών όπως κρέμες και μάσκες; Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 4+1 must τροφές που θα σου χαρίσουν λαμπερά και όμορφα μαλλιά.

Έχει αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες τόσο στην υγεία του οργανισμού μας, όσο και στην ομορφιά. Εφαρμόζοντας το συγκεκριμένο λάδι στο δέρμα, αλλά και τα μαλλιά προσφέρει αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες.

Μάλιστα το ελαιόλαδο στα μαλλιά μπορεί να αποτελέσει από μόνο του μια ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης και όχι μόνο. Επιπλέον, μπορεί να αναμειχθεί και με άλλα απλά συστατικά οδηγώντας στην παρασκευή εκπληκτικών φυσικών καλλυντικών.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share