Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λίπος στη κοιλιά; Καταπολέμησε το μόνο με 1 υλικό

Θα δεις αποτελέσματα από τη πρώτη εβδομάδα

17 Μαρτίου 2022 14:56
Λίπος στη κοιλιά; Καταπολέμησε το μόνο με 1 υλικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλησιάζει το καλοκαίρι και έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως θα ξεφορτωθείς τα παραπανίσια κιλά; Θες απεγνωσμένα να ξεφορτωθείς το λίπος από τη κοιλιά; Υπάρχει λύση και βρίσκεται σε ένα φρούτο.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε το απίστευτο κόλπο για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά.

Ο λόγος για το γρέιπφρουτ. Αυτό το φρούτο είναι αρκετά δημοφιλές και το συναντάμε ολοένα και περισσότερο τελευταία. Φημίζεται για την ιδιότητά του ναι καίει το λίπος ενώ μπορεί ακόμη και να σε βοηθήσει να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά. Αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών που ενισχύουν την απώλεια βάρους και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.

Σύμφωνα με έρευνα του Journal of Medicinal Food η κατανάλωση μισού φρέσκου grapefruit πριν από τα γεύματα συνδέεται με σημαντική απώλεια βάρους. Περιέχει λίγες θερμίδες, ελάχιστα λιπαρά και μηδενικά πρόσθετα σάκχαρα, καθιστώντας το μια φανταστική προσθήκη σε κάθε δίαιτα που εστιάζει στην καύση του κοιλιακού λίπους.

Πώς το grapefruit θα σε βοηθήσει να χάσεις λίπος

Λόγω των φυτικών ινών που εξασφαλίζουν το αίσθημα κορεσμού, το grapefruit συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Επειδή το grapefruit αποτελείται κατά 90% από νερό, βοηθάει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και διευκολύνει το αδυνάτισμα. Ωστόσο πρέπει να συνδυάσεις με μια υγιεινή, ισορροπημένη δίαιτα για να δεις ορατά αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα μειώνει τους παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθειες, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και η χοληστερόλη. Σε μια μελέτη, τα άτομα που έτρωγαν grapefruit τρεις φορές την ημέρα για έξι εβδομάδες, παρουσίασαν σημαντικές μειώσεις στην πίεση του αίματος όπως και βελτιώσεις στην ολική χοληστερόλη και στα επίπεδα της «κακής» LDL.

Ο απόλυτος χυμός grapefruit

Θα χρειαστείς δύο κομμάτια grapefruit με περίπου 100 γραμμάρια μέλι ή καστανή ζάχαρη.

Πρώτα απ 'όλα πλύνε καλά τα grapefruit και κόψε στη μέση. Χρησιμοποίησε ένα χειροκίνητο ή ηλεκτρικό αποχυμωτή για να πάρεις όλο το χυμό του. Σέρβιρε σε ένα κανονικό ποτήρι και πρόσθεσε λίγο μέλι ή καστανή ζάχαρη. Καλή απόλαυση!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share