Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Προσοχή! Μην φάτε ξανά μπανάνα με άδειο στομάχι - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Δεν το γνωρίζαμε!

16 Μαρτίου 2022 19:11
Προσοχή! Μην φάτε ξανά μπανάνα με άδειο στομάχι - Ο λόγος θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί άνθρωποι, όταν ξυπνούν και επιθυμούν να φάνε πρωινό, επιλέγουν ότι είναι πιο εύκολο να καταναλωθεί χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία ώστε να μην αργήσουν στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις τους. Κάποιοι, δεν προλαβαίνουν να φάνε σωστά ή δεν τρώνε καθόλου.

Έβαλε ψωμί του τοστ με αυγό σε ένα τηγάνι και έφαγε το καλύτερο πρωινό της ζωής του

Όλοι γνωρίζουμε πως το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Κάνει τον μεταβολισμό να λειτουργεί ενεργά και μας δίνει ενέργεια. Έτσι, είναι απαραίτητο να τρώμε πρωινό καθημερινά.

Οι τηγανίτες, το μπέικον και το γιαούρτι, είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Ωστόσο οι περισσότεροι επιλέγουν απλά να πιουν καφέ. Αν έχετε άδειο στομάχι, μπορείτε να επιλέξετε ένα σνακ ή φρούτο. Ωστόσο αυτά τα τρόφιμα δεν είναι και το καλύτερο για το στομάχι σας.

 Ο σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να τρώμε ποτέ μπανάνα όταν ξυπνάμε το πρωί

Ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγετε με άδειο στομάχι;

Μπορεί να γνωρίζουμε μερικά βασικά πράγματα αλλά υπάρχουν τρόφιμα που δεν πρέπει να καταναλώνουμε με άδειο στομάχι το πρωί. Σε αντίθεση με τα άλλα γεύματα, το πρωινό είναι το μόνο που τρώμε νηστικοί. Λόγω αυτού, είναι πιο ευαίσθητο στις τροφές.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως δεν πρέπει να καταναλώνουν παγωτό και γλυκά για πρωινό. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά «υγιεινά» τρόφιμα που μπορεί να θέλετε να αποφύγετε. Κάποια από αυτά που θα δείτε παρακάτω, είναι καλά ως μέρος του πρωινού αλλά όχι για να καταναλωθούν μόνα.

Σε πολλούς αρέσει να τρώνε πορτοκάλια ή γκρέιπφρουτ για πρωινό, αλλά αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα. Το Hearty Soul εξηγεί πως τα εσπεριδοειδή, μπορεί να ερεθίσουν το κατώτερο τμήμα του οισοφάγου, ειδικά αν τα τρώτε με άδειο στομάχι.

Μπορεί να σας εκπλήξει αλλά οι μπανάνες δεν είναι η καλύτερη επιλογή για πρωινό γεύμα. Σύμφωνα με το Brightside, μπορεί να αυξήσουν απότομα την ποσότητα μαγνησίου στο αίμα σας. Αυτό, πιθανώς να βλάψει την καρδιά σας.

Ο σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να τρώμε ποτέ μπανάνα όταν ξυπνάμε το πρωί

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share