Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτσι κρατιέται κορμάρα η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η δίαιτα του κιλού και οι απαγορευμένες τροφές (Video)

Όλα τα μυστικά της παρουσιάστριας

11 Μαρτίου 2022 08:30
Έτσι κρατιέται κορμάρα η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η δίαιτα του κιλού και οι απαγορευμένες τροφές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορμάρα διαθέτει η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την γνωστή παρουσιάστρια ναα προσέχει ιδιαίτερα την εξωτερική εμφάνισή της, για να διατηρεί όμως τη συγκεκιμένη σιλουέτα ακολουθεί τη δίαιτα του κιλού όπως ανέφερε η ίδια σε δήλώσεις της, ενώ τόνισε και το ποιες είναι οι «απαγορευμένες» τροφές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα τόνισε:

Ενώ, σε παλαιότερη εμφάνιση της σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξαν οι Ράδιο Αρβύλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το πώς η παρουσιάστρια και ο Αντώνης Κανάκης γνωρίζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η «καυτή» φωτογραφία με μπικίνι σε σκάφος και το μήνυμα που διχάζει

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πόζαρε με μπικίνι πάνω σε σκάφος και τη δημοσίευσε στο instagram στέλνοντας ένα μήνυμα όλο νόημα. Ενώ, ανατριχίλα προκαλεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου με μία αποκάλυψη που έκανε!

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου! Ο Αύγουστος τα μαζεύει και φεύγει, εμείς όμως γαντζωνόμαστε στα ηλιόλουστα ξέφτια του. Τα ξέφτια του κορονοϊού ωστόσο δεν φαίνονται πουθενά. Η επέλασή του ισχυρή και χωρίς διάκριση!

Αυτή τη στιγμή νοσούν με όλα τα συμπτώματα στο στενό μου περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη, περί τα 30 άτομα, φίλοι και συγγενείς, όλοι δις εμβολιασμένοι, που κόλλησαν τη μετάλλαξη Δ επίσης από δις εμβολιασμένους.

Δυστυχώς κ @vkikilias δεν μπορούμε να μιλάμε για “πανδημία των ανεμβολίαστων” αλλά για πανδημία σκέτο. Και κατά σύμπτωση συμφωνεί μαζί μου και η τελευταία μελέτη του CDC, όπως δημοσιεύτηκε εχθές στο Bloomberg, που υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό σχεδόν όπως και οι ανεμβολίαστοι. ΔΥΣΤΥΧΏΣ… όπως ΔΕΛΤΑ!

Τελικά θα θέλαμε μια σαφή απάντηση: τα εμβόλια καλύπτουν όντως τη μετάλλαξη Δ; Αν μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι πώς θα χτιστεί το τείχος ανοσίας; Και μήπως να εξετάσετε το ενδεχόμενο η μάσκα να είναι υποχρεωτική σε όλους και οπουδήποτε (μέσα-έξω);

(Και μήπως να παραμείνω σ’αυτή τη βραχονησίδα…;)

Υγιαίνετε!».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share