Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για σ@ξ

Όλα τα οφέλη

6 Μαρτίου 2022 21:46
Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για σ@ξ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποια μπορεί να είναι η καλύτερη ώρα για σεξ; Είναι άραγε το βράδυ, το πρωί ή το μεσημέρι; Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με έρευνες υπάρχει μία στιγμή της μέρας η οποία είναι πολύ ωφέλιμη για σεξ.

Ο λόγος για που όπως έχει αποδειχθεί βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει την ενέργεια και βοηθάει να ανταπεξέλθουμε στη δουλειά με μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Τα οφέλη της σεξουαλικής δραστηριότητας πριν τον πρωινό καφέ είναι πολλά για τη σχέση, αλλά και για την εύρυθμη καθημερινότητα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε όλη την αλήθεια για τα προφυλακτικά.

Τα οφέλη του πρωινού σεξ

Ανακουφίζει από το στρες

Ο λόγος είναι απλός! Απολαυστικές ενέργειες όπως το σεξ τείνουν να μειώνουν τα επίπεδα του στρες, κάνοντας μας χαρούμενους και παραγωγικούς για όλη την ημέρα.

Carpe diem

Με την πρωινή σεξουαλική επαφή, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης βρίσκονται στην κορύφωσή τους, οπότε όσο υψηλότερα τα επίπεδα αυτών των ορμονών τόση περισσότερη ενέργεια χαρίζουν.

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για σ@ξ

Γυμναστική

Το πρωινό σεξ συχνά θεωρείται για πολλούς άσκηση. Μπορεί να μην είναι το ίδιο με το γυμναστήριο, αλλά οι ερευνητές τόνισαν πως κατά τη διάρκειά του ο οργανισμός καίει… έστω και 5 θερμίδες/ λεπτό!

Τόνωση του ανοσοποιητικού και διάθεσης

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στο σώμα μας παίζουν τεράστιο ρόλο στην ενίσχυση της διάθεσης το πρωί. Επιπλέον, έχει φανεί ότι η ερωτική πράξη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιώντας την άμυνα του οργανισμού ενάντια στα βακτήρια και τους ιούς.

Ελιξήριο νεότητας

Και ποιος δεν θα ήθελε με έναν μαγικό τρόπο να φαίνεται νεότερος; Και όμως! Το πρωινό σεξ είναι σίγουρα η απάντηση στο γήρας αφού απελευθερώνει ωκυτοκινη, β – ενδορφίνες και άλλες ορμόνες. Σύμφωνα με ερευνητές τα ζευγάρια που κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα δείχνουν πολύ πιο νέα από εκείνους που έχουν λιγότερο επαφές λιγότερο συχνά.

Ο χρόνος και η κούραση

Πολλοί μπορεί να αποφεύγουν το πρωινό σεξ λόγω του ύπνου ή της κούρασης, αλλά ένα ξυπνητήρι νωρίτερα και κάποιες λιγότερο κουραστικές στάσεις στο σεξ μπορούν να αλλάξουν πολλά!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share